Søkeresultater
annonse-ID: 15097655

Kick-start din karriere som Trainee hos Bravida 2024!

BRAVIDA NORGE AS

Er du nyutdannet våren 2024? Ønsker du en arbeidsgiver som tilpasser trainee-løpet slik at du får karrieren du ønsker deg? Vil du teste ut ulike arbeidsområder, få en solid kompetanseplan og mentorordning, og samtidig bli en del av en traineeordning med en morsom og lærerik hverdag?

Søk her!

Selskap: BRAVIDA NORGE AS

By: Trøndelag

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, Fast stilling

Start dato: Høst 2024

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

I Bravida er vi 3200 ansatte som jobber sammen hver eneste dag på 325 avdelinger i Norden og 72 ulike avdelinger i Norge. Vi består blant annet av elektrikere, rørleggere, serviceteknikere, prosjektledere, serviceledere, økonomer, ledere og mange andre roller som sammen tar på oss spennende og tekniske oppdrag over hele Norge. Hver eneste dag jobber vi tett sammen som ett team for å løse nye utfordringer i en morsom hverdag, og vi ser viktigheten med å hjelpe hverandre samt dele kunnskap på tvers av avdelinger.

Vi satser på fremtiden og tar hvert år inn nye traineer, og har stor tro på at du som nyutdannet hos oss kan tilføre kunnskap og nye synspunkter. Til gjengjeld får du lære av vår erfaring og får opplæring for å sette din kunnskap ut i praksis. I Bravida er vi opptatt av våres ansattes utvikling. Hos oss vil du få store muligheter til å vokse, og vi tror at den viktigste skolen er det daglige arbeidet og vi tilbyr mange interne kurs. I tillegg er det store muligheter for deg som ønsker opp og frem i karrieren.

SOM TRAINEE I BRAVIDA FÅR DU

 • Tilpasset opplæring og karriererådgivning
 • Deltakelse i kurs og samlinger for kompetanseheving og nettverksbygging
 • Muligheten til å delta i varierte prosjekter og samarbeide med ulike faggrupper og kunder
 • En dedikert fadder og mentor for støtte og veiledning
 • En tilpasset karrierevei basert på dine ferdigheter og interesser
 • Deltakelse i fellessamlinger med andre traineer og tidligere traineer
 • Attraktive fordeler, inkludert pensjonsordninger, helseforsikring, mobilavtaler og kursmuligheter

TRAINEE-LØPET

Vi starter med en grundig introduksjonsperiode som gir deg en dypere forståelse for Bravida og vårt trainee-løp. I disse første ukene blir du godt kjent med dine kollegaer og deltar i felleskurs som dekker ulike fagområder. Fra dag én får du en dedikert fadder som er der for å støtte deg gjennom hele reisen.

Etter å ha blitt bedre kjent med Bravida og dine kollegaer, blir du også tilknyttet en mentor. Mentorforholdet gir deg muligheten til jevnlig og tett dialog om din utvikling og fremtid i selskapet. Som trainee har du en aktiv rolle i å forme din egen karrierevei. Vårt trainee-løp åpner dører innenfor områder som serviceledelse, prosjektledelse, salg, administrasjon og forretningsutvikling. Vi verdsetter din innsats og er opptatt av å tilrettelegge for din suksess hos Bravida, noe vi utforsker sammen i løpet av trainee-perioden. Les mer her.

SITATER FRA TRAINEES 2023

"Jeg kommer rett fra masterutdanningen og dette programmet gir meg en veldig god overgang fra studiene til arbeidslivet. Jeg har lært veldig mye på studiet som nå blir utrolig gøy å få delt med Bravida, samt gjort i praksis". - Agaash Sivakumar

"Jeg ser veldig frem til å jobbe i et stort konsern hvor det er mange med mye kunnskap. Synes også det er gøy at vi har mange gode utviklingsmuligheter her under og etter at programmet er ferdig". - Øyvind Finnema

"Jeg var ikke helt sikker på hva jeg ville jobbe med rett etter studiet, det var så mange muligheter. Derfor føler jeg meg veldig heldig som får være en del av dette programmet. Jeg kommer til å få prøvd så utrolig mye gøy, og skreddersy kompetansen min etter både mitt og Bravida sitt behov". - Vy Pham

Vi søker deg som

 • Har høyere utdanning i tekniske fag eksempelvis innen elektro/automasjon, energi og miljø eller industriell økonomi
 • Har med fordel fagbrev innen tekniske fag
 • Har god norsk og engelsk muntlig og skriftlig formuleringsevne
 • Har mulighet for geografisk mobilitet

Vi ønsker også å snakke med deg som har bachelor og/eller master innen automasjon eller lignende til vår avdeling i Bergen.

Videre ser vi etter deg som trives i team og samarbeider godt med andre. Du er serviceorientert, og gjør gjerne det lille ekstra for både kunder og kolleger. Du evner å legge i innsats for å tilegne deg ny kunnskaper, er iherdig og jobber resultatorientert mot dine mål.

Høres dette ut som noe for deg? Send inn søknad, karakterutskrift og CV innen 03.10.2023.

Er du ferdigutdannet 2025? Vi ønsker også å snakke med deg! Gjerne send inn CV og øvrige dokumenter til live.eriksen@academicwork.no.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og stillingen er hos Bravida. Alle søknader og spørsmål skal rettes til Academic Work ved Live Eriksen Larsen på live.eriksen@academicwork.no. Stillingen tilbys med arbeidsted i Trondheim, Oslo og Bergen. Noe reisevirksomhet må påregnes.

BRAVIDA NORGE AS

Bravida gjør det mulig for kundene å utnytte bygningers fulle potensial. Gjennom service og installasjon gir vi bygninger liv – og viser vei mot et bærekraftig og robust samfunn. Bravida har 325 avdelinger i Norden og 72 avdelinger i Norge. Hver lokale avdeling har sitt spesialområde, men kundene er felles. Med tett samarbeid mellom avdelingene – både lokalt og i hele Bravida – skaper vi et unikt helhetstilbud til hver kunde. Vi tilbyr tekniske helhetsløsninger gjennom hele bygningens levetid – fra rådgivning og prosjektering til installasjon og service. Vi er et stort selskap med lokal tilstedeværelse over hele Norden. Vi møter kundene våre der de holder til, og tar langsiktig ansvar for arbeidet vi utfører. Medarbeiderne er den viktigste ressursen vi har. Med felles verdier, arbeidsmetoder og verktøy skaper vi sammen en bærekraftig og lønnsom virksomhet for oss og kundene.

"Bravida er et stort konsern hvor jeg kan få muligheten til å oppnå det jeg ønsker. Det er også trygt å si at kompetansenivået jeg kommer til å sitte igjen med vil bli høyt, noe som er veldig gøy". - Petter Homleid

Jeg har fagbrev som elektriker, men ønsket å utvide kompetansen min. Da tok jeg videreutdanning i Grimstad innenfor fornybar energi. Søkte da på stillingen som trainee i Bravida siden bakgrunnen min som elektriker kommer til stor nytte. Jobben som service prosjektleder virker også utrolig interessant samtidig som det er mange utviklingsmuligheter i Bravida". - Niklas Brede Arnesen

"Jeg så at Bravida hadde et solid og bra opplegg for traineer. De kommer til å hjelpe meg med å finne den utviklingsveien jeg ønsker å gå. Det er også veldig gøy at Bravida ønsker å satse på meg og min kunnskap". - Even Ligård

Bli direkte rekruttert til BRAVIDA NORGE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!