chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15098113

Klar for å ta ditt neste karrieresteg og samtidig være med å bygge Norges råeste kompetansehus?

AIDER OSLO AS

Vil du være med og redefinere regnskapsbransjen? Ønsker du i tillegg å ta del i et spennende selskap i vekst, som satser på medarbeiderne sine og ser på deg som et konkurransefortrinn? Da kan Aider Lillestrøm være plassen for deg!

Søk her!

Selskap: AIDER OSLO AS

By: Lillestrøm

Stillingskategori: Økonomi/jus/innkjøp

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest, etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Regnskap, lønn, rådgivning og teknologi
Aider er langt mer enn bare et regnskapsbyrå. Vi mener at regnskapsbransjen må redefineres, og at det er vi som skal gjøre det. Da nytter det ikke bare med flinke folk – vi må ha de flinkeste. Folk med forretningsforståelse, kompetanse og energi.
Kanskje er du en av dem?

Vi vokser på alle fronter, og nå girer vi også opp satsingen på lønn i Stor-Oslo. Vi trenger derfor talentfulle mennesker som kan bidra til å videreutvikle disse tjenestene, og som har motivasjonen til å være en integrert del av regionens vekst. Dette inkluderer både å utvikle vår organisasjon og å støtte våre ansatte i deres individuelle vekst.

Er du en senior lønnsrådgiver med engasjement, motivasjon og pågangsmot? Da bør du lese videre.

Hvorfor velge Aider

I Aider skreddersyr vi både systemer og arbeidsmetoder. Vi forstår at lønn og regnskap er et serviceyrke – og at vi alle er rådgivere. Vi ligger helt i forkant av teknologiutviklingen, men ikke for teknologiens skyld. Systemene våre frigjør og sparer tid, slik at du som medarbeider kan konsentrere deg om de spennende, komplekse og verdiskapende oppgavene.

På under 4 år har vi gått fra 3 til over 800 ansatte – og den eventyrlige vekstreisen er så vidt i gang. Den veksten skaper muligheter for deg som ønsker å utvikle karrieren din. Her legger vi til rette for personlig og faglig utvikling. For når vi sier at vi setter folk først, så mener vi det. Rundt deg får du et team som heier på deg – og som ønsker at du når dine mål!

Du får selvfølgelig også

 • gode og grundige opplæringsrutiner
 • betingelser du fortjener
 • en energisk og spennende arbeidsplass med gode verdier som skaper gode, utviklende og fornøyde medarbeider
 • en fremtidsrettet arbeidsplass som er i stor utvikling og vekst
 • mulighet for faglig og personlig utvikling i en bransje i stadig endring

Ja, og så har vi det artig både på og utenfor jobb. Det synes vi er viktig. Ikke bare ta oss på ordet – les hvorfor Oskar valgte å jobbe i Aider.

Din arbeidsplass vil være i Lillestrøm sammen med et lønnsteam som består av 6 dyktige kolleger, men du vil også samarbeide på tvers med kontorene i Oslo og Sandvika, både digitalt og med fysisk tilstedeværelse.
Vi tilpasser arbeidsoppgavene til din erfaring og kompetanse, men du skal likevel få noen hint om hva du vil gjøre her hos oss:

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for egen kundeportefølje inkludert oppstart av nye kunder
 • Ansvar for løpende leveranser, kundemøter og optimalisering av samarbeidet med kunden
 • Lønnskjøring, avstemming og rapportering
 • Rådgivning og fagsupport til både kunder og kolleger
 • Bidra til å skape vekst og utvikle kundeforhold

Vi søker deg som

 • Liker å jobbe bredt med lønn
 • Kan lønn fra A-Å og anser deg selv som trygg i faget
 • Har god systemforståelse og trives best i skyen
 • Har et par års erfaring fra byrå
 • Er flytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

AIDER OSLO AS

Aider har i dag ca. 800 ansatte nasjonalt fordelt over 26 kontorer i hele Norge. Kontorene fordeler seg fra Bodø i nord til Kristiansand i sør, og vi jobber med over 8000 kunder i hele landet. Les mer om oss på vår hjemmeside.

Bli direkte rekruttert til AIDER OSLO AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Tony Sollund eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15098113

Søk her!