My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15103399

Ledende sportsaktør søker IT-talent til sitt spreke team!

SPORT HOLDING AS

Er du lidenskapelig opptatt av IT og ønsker å levere førsteklasses service i et dynamisk selskap som er ledende innen sportsbransjen? Vil du bli en del av et faglig dyktig og inkluderende miljø? Da er dette muligheten for deg!

Søk her!

Selskap: SPORT HOLDING AS

By: Ullensaker

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

Som landets ledende aktør innen sport, er Sport Holding avhengig av et sterkt IT-team. Akkurat nå søker de etter en ny IT-supportmedarbeider for å styrke laget. Du vil bli en del av et dynamisk team på seks personer, hvor samarbeidet flyter godt. Arbeidsplassen har freshe lokaler med gode fasiliteter som inkluderer kantine, treningsrom, tilgang til parkering/lading av el-bil og rabatterte priser på sportsutstyr. Her vil du få varierte oppgaver fra første dag og store muligheter for personlig utvikling. Sport Holding skal den kommende perioden gjøre større endringer og fornyelser innen IT, og du vil få muligheten til å bli med på reisen. Din rolle vil være av avgjørende betydning for bedriften, da du vil bidra med viktig brukerstøtte til både butikkene og medarbeiderne i Sport Holdings konsepter, samt til administrative ansatte.

Arbeidsoppgaver

  • Brukerstøtte og IT-support for butikker og medarbeidere samt ansatte i administrasjonen
  • Registrere henvendelser, følge opp og koordinere utførelse av oppgaver
  • Feilsøking og problemløsning
  • Teknisk drift og support av nettverk og klienter

Vi søker deg som

  • Har god IT teknisk kunnskap innen relevante fagområder
  • Erfaring fra brukerstøtte og IT-support
  • Kjennskap til butikkdataløsning er en fordel, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt
  • Høyere IT-teknisk utdanning er ønsket, men ikke et krav
  • Kommuniserer flytende på norsk, både skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter

For å trives og lykkes i denne rollen motiveres du av å hjelpe andre og har en serviceorientert tilnærming. Rett kandidat er kvalitetsbevisst, samtidig som de er fleksible og tilpasningsdyktige, da arbeidsdagen innebærer å møte ulike mennesker og utfordringer. Til slutt vil du i rollen støte på situasjoner med uklare retningslinjer og derfor er evnen til problemløsning avgjørende.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

SPORT HOLDING AS

Sport Holding AS er Norges ledende faghandelsaktør innen sport og er også eier av Bergans of Norway som i over 110 år har utviklet turutstyr. Gjennom mer enn 375 fullsortiments- og spesialbutikker over hele landet under konseptene Sport 1, Intersport, Löplabbet, Anton Sport, Sportsnett, Milslukern og Skandinavisk Høyfjellsutstyr, tilbyr de høykvalitets sportsutstyr og bekledning. Sortiment er nøye tilpasset lokale behov og preferanser, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som imøtekommer kravene til sportsentusiaster.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Helene Hamre Liberg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15103399

Søk her!