My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104359

Løs samfunnskritiske oppdrag som Service Engineer hos TC Connect

TC CONNECT AS

Vi ønsker deg som klør etter å jobbe med teknologi og lære nye fagområder med en variert hverdag, stort velkommen! Hos oss får du muligheten til å utforske fagfeltet vårt, som er profesjonell mobilradio, hvor vår leveranse er av enorm viktighet for mange.

Søk her!

Selskap: TC CONNECT AS

By: Oslo

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

TC Connect AS er en ledende leverandør av avanserte radio og kommunikasjonsløsninger. For å opprettholde vår posisjon, vekst og dekke kundenes behov ser vi nå etter å styrke vår tekniske kompetanse internt. Tjenestene vi leverer når ut til et bredt spekter av samfunnskritiske kunder som nødnettbrukere, energi, industri, transport og forsvar mm. Her får du en høy grad av jobbsikkerhet, samt muligheten til å lære et fag som få er kjent med (profesjonell mobilradio). Ikke minst får du kolleger som virkelig bryr seg om jobben vi gjør.

Vi ser etter en strukturert, selvstendig, fleksibel og ikke minst serviceinnstilt Service engineer som vil være med på å styrke den tekniske avdelingen hos oss. Starter du hos oss vil din tidligere erfaring med teknisk arbeid og kjennskap til hvordan nettverk, servere og elektronikk fungerer tjene deg godt. Utstyret du vil hjelpe med å installere, sette opp, modifisere og gjøre service på, er helt nødt til å virke for at mange av samfunnets tjenester skal fungere og gjøre sitt livsviktige arbeid.

I rollen som IT-driftstekniker vil du jobbe i vår tekniske avdeling som består av fem engasjerte kolleger med masse nisjekunnskap innen fagområdet vårt, og sterk teknisk kyndighet. Vi håper at du vil tilføre kunnskap innen IT, som sammen med vår opplæring vil gi deg en bred forståelse for det vi leverer. Hverdagen hos oss byr på utfordringer, variasjon, godfølelse og solid oppfølging. Vi har hjertet i det vi gjør, siden arbeidet vårt påvirker så mange deler av samfunnet positivt.

Du blir tilbudt

 • En hverdag med mye variasjon, det er sjeldent like dager hos TC Connect
 • Arbeid med samfunnskritiske leveranser og tjenester sammen med dyktige kolleger
 • Et godt etablert miljø med mange kompetente kollegaer
 • Vaktordning hver 4 uke som er godt kompensert
 • Et inkluderende miljø, hos oss involveres alle og vi sørger for å dra mot felles mål sammen

Arbeidsoppgaver

 • Idriftsetting av kommunikasjonsutstyr og påfølgende IT og radio relaterte løsninger som basestasjoner og servere
 • Support og service på etablerte kommunikasjonsløsninger
 • Tilbudsarbeid vil forekomme der vi ser at kundene våre har behov utover det som alt er levert
 • Dokumentasjon av løsningene som leveres
 • Være en teknisk ressursperson internt og jobbe for forbedringer i løsningene våre

Vi søker deg som

 • Har fagbrev, fagskole eller høyere utdannelse innen IKT, elektronikk eller lignende
 • Har relevant erfaring med teknisk arbeid hvor nettverk og serverkompetanse er spesielt viktig
 • Har du erfaring med systemleveranser og Telekom/ radiokommunikasjon vil det være særdeles relevant, men ikke et krav
 • Du har førerkort klasse B
 • Du kan kommunisere flytende på norsk og engelsk
 • Du må kunne sikkerhetsklareres

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work. Du kan nå Anders Myhrvold på +47 459 13 435.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

TC CONNECT AS

TC Connect AS ble etablert som eget selskap i år 2000. Vi er en del av et konsern bestående av 9 selskaper i det ledende svenske selskapet TCECUR SWEDEN AB . I vår kompetansegruppe er det 3 selskaper, TC Connect AS, RFC (kritisk kommunikasjon) og TC Connect Sverige. Vi er et trygt selskap i sterk vekst. Vi er en totalleverandør av alt innen radiokommunikasjonsutstyr og løsninger. Med høy kompetanse innen fagområdet og et bredt produktspekter leverer vi kostnadseffektive løsninger innenfor segmentet Profesjonell Mobil Radio (PMR). For å levere løsninger som dekker kundenes behov, er det en forutsetning at vi har god kunnskap om markedet. TC Connect har derfor valgt å satse spesielt på de bransjer vi har inngående kjennskap til. Dette har vi lykkes med så langt. Nødetatene, energi, industri, transport, olje og gass, samt forsvar vil fortsatt være våre satsningsområder i årene som kommer. Vi samarbeider tett med ledende produsenter av kommunikasjonsutstyr og løsninger. Dette gjøre oss i stand til å tilby den beste løsningen og det som passer den enkelte kunde ut ifra deres krav og behov.

Bli direkte rekruttert til TC CONNECT AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Anders Tefre Myhrvold eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104359

Søk her!