My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104225

Ønsker du å bli en anti-hvitvaskingsspesialist innen FinTech?

ZTL Payment Solution AS

Hos ZTL Payment Solutions blir du en del av en FinTech scale-up, og tilbys en unik mulighet til å jobbe med etterlevelse av hvitvaskingsloven og samtidig forebygge økonomisk kriminalitet med moderne digitale systemer gjennom hele AML-/KYC-prosessen!

Søk her!

Selskap: ZTL Payment Solution AS

By: Oslo

Stillingskategori: Økonomi/jus/innkjøp

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: Snarest, foretrukket 01.06.24

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

ZTL Payment Solutions er et norsk rasktvoksende FinTech-selskap i en scale-up fase, som redefinerer transaksjonstjenester i B2B-markedet og utfordrer bankenes tradisjonelle transaksjonsløsninger gjennom direkte integreringer med regnskapssystemer for innenlands og utenlandsbetalinger, ved bruk av blant annet PSD2. ZTL har hatt en spennende reise så langt og reisen fortsetter, blant annet med ambisjoner om å vokse til Europa, og først og fremst Norden i løpet av 2024!

Selskapet består av erfarne gründere, ledere og ansatte med solid erfaring fra finans- og teknologibransjen, og de er klare for å dele sin kompetanse med deg, samt være åpne for innspill og idéer fra nye ansatte. Dette er rollen for deg som har et iboende ønske om å være en spesialist på anti-hvitvasking (AML-/KYC-faget). Vi ser derfor for oss at du trigges av å lære, viser nysgjerrighet og er naturlig kritisk.

I stillingen som AML/KYC-analytiker vil du tiltre en operasjonell førstelinjerolle. Du får muligheten til å være med på å forme din egen utvikling i stillingen, utover de faste ansvarsområdene og oppgavene på sikt, og det er nærmest ingen begrensninger på hva du kan få lære deg innenfor fagområdet og FinTech-bransjen. Dette er en gylden mulighet for deg som ønsker å bygge en karriere innen anti-hvitvasking, regeletterlevelse og forebygging av økonomisk kriminalitet. Til tross for at noen arbeidsoppgaver er repetitive, varierer de fra ulike foretakskunder og arbeidsoppgaver innen hele AML-/KYC-fagområdet.

Du blir tilbudt

 • Kontorlokaler midt i Oslo sentrum
 • Stort ansvar og mye påvirkningskraft
 • God opplæring og tett oppfølging fra faglig dyktige kolleger med bredde og dybdekompetanse
 • Gode lærings- og utviklingsmuligheter på sikt, inkludert kursing innen anti-hvitvasking
 • Et arbeidsmiljø preget av entreprenørsånd og en flat organisasjonsstruktur
 • Delvis hjemmekontor, samt dekt internett hjemme

Arbeidsoppgaver

 • Løpende håndtering av bedriftskunder som er onboardet digitalt
 • Gjennomføre risikobasert kundekontroll og forsterket kundekontroll av både nye og eksisterende bedriftskunder
 • Gjennomføre oppdatering av kundedata på eksisterende bedriftskunder i støttesystem
 • Kundekontakt med bedriftskunder via e-post og telefon
 • Evaluere kundedokumenter
 • Håndtere treff fra transaksjonsovervåkingssystem
 • Andre oppgaver relatert til fagområdet

Vi søker deg som

Først og fremst noen som er nysgjerrige, lærevillig og med et ønske om å bli dyktig i AML-faget. Rett person evner å arbeide både selvstendig og samarbeidende, og vi tror at du ser løsninger fremfor problemer. Ettersom personlige egenskaper vil vektlegges i denne rollen søker vi deg som har en tilpasningsdyktig holdning til nye oppgaver, og opptrer positiv og rolig i utfordrende situasjoner. Det er et ønske om at du har punktene nedenfor, men ikke et krav:

 • Høyere relevant utdannelse innen økonomi, administrasjon e.l.
 • Erfaring fra operasjonelt AML-/KYC-arbeid, særskilt risikobasert kundekontroll av bedriftskunder og B2B-transaksjoner, kan kompensere for manglende høyre utdanning
 • Erfaring med bruk av ulike støttesystemer for søk og oppdatering av foretaksinformasjon
 • Er flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work. Når du søker på denne stillingen ønsker vi både CV og søknadsbrev. Det er også ønskelig at du er tilgjengelig for oppstart relativt omgående.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

ZTL Payment Solution AS

ZTL Payment Solutions er et raskt voksende FinTech-selskap som redefinerer transaksjonstjenester i B2B-markedet gjennom mulighetene knyttet til det nye PSD2-direktivet. Dette gir selskapet muligheter til å utfordre bankenes tradisjonelle transaksjonsløsninger gjennom sømløs og komplett teknologi på globalt nivå. Ambisjonen er å bli den ledende B2B-betalingsplattformen i Europa!

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Katrin Markusdottir eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104225

Søk her!