info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15101103

Ønsker du å utvikle din salgskarriere i et markedsledende Softwareselskap?

Vil du ta din salgskarriere til nye høyder i en rolle som gir deg mer tid til å levere skreddersydde løsninger til kunder? Har du i tillegg erfaring med Softwareløsninger og anser deg selv som en dyktig rådgiver? Invo vokser og har store vekstambisjoner for de neste årene. Ser du muligheten til å anvende din salgskompetanse for å skape effektive og trygge løsninger for andre bedrifter?

Søk her!

Selskap: INVO AS

By: Oslo

Stillingskategori: Sales

Omfang: Fulltid, Fast stilling, fulltid

Start dato: Etter avtale, med hensyn til oppsigelsestid

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Invo spesialiserer seg på å forenkle de ansattes hverdag, automatiserer rutiner og strukturerer all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. Invo sin ambisjon er å fremme arbeidsglede og verdiskapning på arbeidsplassen, og med teknologi i verdensklasse som forenkler og effektiviserer hverdagen klarer de nettopp dette. I dag er Invo ledende innen dokumenthåndtering, og deres SharePoint løsning brukes i dag av kunder over hele Norge for å skape økt vekst, reduserte kostnader, og en enklere og mer effektiv hverdag.

Som Løsningsselger i Invo, vil ditt ansvarsområde bli å identifisere kundebehovet og synliggjøre verdi gjennom salgspresentasjoner og rådgivning, og deretter presentere skreddersydde løsninger mot kunde. Denne stillingen gir deg en spennende mulighet til å utvikle deg selv innen salg og forretningsutvikling i et miljø hvor du vil ha mange muligheter for å lykkes. Som person er du god på å skape tillit i dialog med kunder og evner å etablere solide kunderelasjoner. Du vil bli en del av sterkt faglig miljø, og du vil få tett oppfølging og coaching slik at du suksessivt når målene dine for videre vekst.

Du blir tilbudt

 • Et selskap som er solid, offensivt, og i sterk vekst
 • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø, med god takhøyde og sterk kultur
 • Kontinuerlig kompetanseheving for din videre utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser med fastlønn og bonusordning

Arbeidsoppgaver

 • Kartlegge eget segment og planlegge salgsaktivtiter for å bygge egen portefølje
 • Booke og gjennomføre kundemøter
 • Være en rådgiver mot kunden - Identifisere kundebehovet og synliggjøre verdi gjennom skreddersydde løsninger
 • Gjennomføre salgspresentasjoner og salgsaktiviteter
 • Utarbeide tilbud og selge inn løsninger til nye kunder

Vi søker deg som

 • Relevant utdannelse innenfor finans, markedsføring, økonomi, administrasjon eller ingeniørfaget er en fordel, men ikke et krav
 • Har 3 - 5+ års erfaring med løsningssalg, og salgserfaring innenfor SaaS løsninger
 • Løsningsorientert og tillitsvekkende, med evne til å se kundens ståsted
 • Gode IT-kunnskaper og forretningsforståelse
 • Har utmerkede kommunikasjonsegenskaper
 • Har du salgserfaring med andre virksomhetskritiske løsninger er dette positivt, men ikke et krav for rollen

Stillingen som Løsningsselger passer deg som er resultatorientert, forretningsorientert, samarbeidene og selvstendig. Utover dette er det viktig at du er trygg i dine omgivelser og tillitsvekkende mot de rundt deg. Kunnskap kan oppnås gjennom utdanning, erfaring eller være selvlært.

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Samarbeidende
 • Selvstendig
 • Forretningsorientert
 • Resultatorientert

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

INVO AS

Invo jobber for å øke arbeidsglede og verdiskaping på arbeidsplasser med teknologi som forenkler og effektiviserer hverdagen. Invo vil være ledende innen dokumenthåndtering, og med teknologi i verdensklasse, skal vi gjøre arbeidshverdagen så enkel, trygg og brukervennlig som den faktisk skal være. Derfor skal vi alltid være i front av teknologien og utvikle innovative IT-løsninger sammen med kundene. Våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere er vår stolthet og drivkraft, når vi bygger dagens og fremtidens løsninger for dokumenthåndtering. Vi er i dag markedsledende innenfor vår nisje, og vi leverer komplette standardløsninger for Microsoft 365 med fokus på én arbeidsflate. Løsningene brukes hos bedrifter og offentlige aktører i hele Norge og i utlandet. Vi har i dag kontorer i både Ålesund og Oslo.

Bli direkte rekruttert til INVO AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Jonas Folstad eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15101103

Søk her!