Søkeresultater
annonse-ID: 15097481

På jakt etter den perfekte koblingen mellom automasjon og prosjektledelse? Se her!

Hos TMC Compressors blir du en sentral aktør i utviklingen av avanserte maritime kompressorsystemer med internasjonal rekkevidde. Din hverdag vil bli fylt med gode diskusjoner, innovasjon og tryggheten av en bedrift som er i toppen av sitt fag.

Søk her!

By: Oslo

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid, Heltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

TMC Compressors (Tamrotor Marine Compressors) er verdens ledende leverandør av trykkluftsystemer for offshore- og marin bruk. Vårt marked stiller stadig større krav til gode, kostnadseffektive og miljøriktige løsninger, og vår filosofi er å alltid ligge i forkant av utviklingen.

Som prosjektleder i vår produktutviklingsavdeling får du muligheten til å jobbe i et tverrfaglig team som er engasjert i nyskapning og dedikert til å løfte våre produkter til nye høyder. Du vil aktivt delta i prosjekter og lede egne prosjekter fra idégenerering til ferdig produkt. Hverdagen din vil bestå av interessante og komplekse problemstillinger som vil utfordre deg innenfor flere fagområder som elektronikk, regulering og automasjon.

Din rolle vil være avgjørende for å sikre kontinuerlig fremdrift og kvalitet i prosjektene våre, hvor du vil blant annet lede og kvalitetssikre arbeidet til våre dyktige leverandører. I tillegg til prosjektledelse vil din kompetanse innen automasjon spille en viktig rolle i vårt team og i organisasjonen som helhet.

Du vil også ha muligheten til å utforske og teste løsninger i vårt testrom. Bli med oss, og du vil oppleve en arbeidsplass som verdsetter gode ideer og opprettholder en kultur preget av lavt hierarki og minimalt byråkrati."

Du blir tilbudt

 • Et internasjonalt og markedsledende selskap med en sterk tilstedeværelse på alle kontinenter
 • Et selskap som gjennom lang tid i bransjen har opparbeidet seg en solid merkevare, og som jobber hver dag for å overgå kundens forventning
 • Et robust og lønnsomt selskap med langsiktige karrieremuligheter
 • Lite hierarki og stor vilje til å ta vare på gode ideer

Arbeidsoppgaver

 • Teknisk ledelse av automasjonsrelaterte aktiviteter, inkludert systemdesign, programmering og testing.
 • Planlegging, styring og oppfølging av prosjekter fra start til slutt.
 • Gjennomføre spesifikasjon, testing og utvikling av produktløsninger som treffer kundens fremtidige behov
 • Intern støtte med din generelle tekniske kompetanse og produktkunnskap
 • Bidra til å skissere, designe og teste nye produkter og løsninger/videreutvikling av eksisterende produkter i henhold til trender i samsvar med våre samarbeidspartnere

Vi søker deg som

 • Har bachelor- eller mastergrad innen automasjon, elektronikk, eller tilsvarende relevant fagområde.
 • Har erfaring som automasjonsingeniør og som prosjektleder; med kompetanse innen programmering av automasjons- og kontrollsystemer.
 • Kan kommunisere flytende på norsk og engelsk

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Strukturert
 • Gode kommunikasjonsferdigheter

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Information

TMC Compressors er verdens ledende leverandør av trykkluftsystemer for offshore- og marin bruk. Produktspekteret omfatter skruekompressorer, tørkere og filtre for ethvert trykkluftbehov ombord. Kundene er rederier, verft og offshoreselskaper over hele verden, og vi har et verdensomspennende nettverk for salg, service og deler. Hovedkontor ligger i Oslo. I tillegg har vi kontorer i Singapore, Korea og Kina.

TMC er et spennende selskap i svært god utvikling. Vårt marked stiller stadig større krav til gode, kostnadseffektive og miljøriktige løsninger, og vår filosofi er å alltid ligge i forkant av utviklingen. Medarbeiderundersøkelser viser at våre ansatte trives godt, og vi legger vekt på å kombinere jobb med sosiale aktiviteter og et godt miljø. TMC representerer mer enn 40 års erfaring i bransjen, og har vunnet internasjonal anerkjennelse for nyskapende teknologi kombinert med et vell av praktisk innsikt.

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!