info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15100909

Regnskapskonsulent og klar for å bli en del av fremtidens økonomirådgivning i BDO Drammen?

BDO AS

Ønsker du å bli en del av et miljø med høy faglig kompetanse, tydelige ambisjoner om vekst og et mål om å tilby den beste kundeopplevelsen? Her får du tilpasset karriere og utvikling etter dine ambisjoner, i et selskap med fokus på digitalisering og bærekraft!

Søk her!

Selskap: BDO AS

By: Drammen

Stillingskategori: Økonomi/jus/innkjøp

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

I samarbeid med BDO ser Academic Work etter en regnskapskonsulenter til deres kontor i Drammen. Du vi få stillingstittel i tråd med ditt erfaringsnivå, eksempelvis senior associate eller supervisor. Sentrale arbeidsoppgaver vil være deltakelse i og ledelse av kundeprosjekter med alt det innebærer av økonomifunksjonen til et selskap og du vil være en pådriver i videreutviklingen av metodikk og løsninger.

BDO opplever sterk, organisk vekst og har ambisiøse mål for inneværende strategiperiode. Som selskap skal BDO være innovative og jobbe med digitalisering og automatisering. Teamet jobber med flere ulike bransjer og du har en ypperlig mulighet til å tilegne deg variert kunnskap. De har et godt og nært arbeidsmiljø på hele kontoret og har flere sosiale samlinger som bidrar til et godt miljø.

Du blir tilbudt

 • Et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø, med flat struktur og hjelpsomme kolleger
 • Kompetanseutvikling gjennom et omfattende kurs- og veiledningsprogram
 • Mulighet for et tilpasset karriereløp etter dine ambisjoner. Dette kan være som leder eller spesialist
 • Et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre

Arbeidsoppgaver

 • Regnskapsarbeid for egen kundeportefølje
 • Prosjektledelse med ansvar for prosjektøkonomi, kundetilfredshet og personalledelse
 • Etablere og ivareta nye og eksisterende kunder
 • Samhandle med andre tjenesteområder i BDO som for eksempel Consulting, Advokater og Digital
 • Avstemming, analyser og perioderapportering

Vi søker deg som

 • Har fullført utdanning innen økonomi, fortrinnsvis med spesialisering i regnskap og revisjon
 • Har 1-5 års erfaring med regnskap, ønskelig fra regnskapsbyrå
 • Er lytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Innehar god systemforståelse og ønsker å skape gode kundeopplevelser
 • Ønsker prosjektledererfaring og ta del i og lede implementeringsprosjekter

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Strukturert
 • Proaktiv
 • Samarbeidende
 • Problemløser

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

BDO AS

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv. Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag. Vi jobber tett på kundene våre og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et arbeidsmiljø med engasjerte, motiverte og kompetente medarbeidere. Det er viktig for oss å ha en inkluderende og mangfoldig kultur. Vi ønsker oss medarbeidere med ulik bakgrunn, erfaring, kompetanse og perspektiver. I BDO skal alle føle tilhørighet. Vi støtter din utvikling og gjør det mulig for deg å realisere gode ideer og initiativer.

Bli direkte rekruttert til BDO AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ida Heidegård Mannsåker eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15100909

Søk her!