Søkeresultater
annonse-ID: 15096642

Salgstalent søkes til GPBM Nordic - Safety Division!

GPBM NORDIC AS

Er du ambisiøs, tillitsfull og elsker å bygge relasjoner? Vil du i tillegg jobbe i et markedsledende selskap innenfor brannsikkerhetsutstyr, i et miljø som er gjennomsyret av en sterk kultur, kompetanseutvikling, og ha mulighet til å forme egen arbeidshverdag? GPBM Nordic søker nå etter sitt neste salgstalent som har erfaring fra salgsbransjen, som vil ta steget i en rolle hvor du kan kombinere nysalg med salg og relasjonsbygging på etablerte kunder!

Søk her!

Selskap: GPBM NORDIC AS

By: Oslo

Stillingskategori: Sales

Omfang: Fulltid, Fast stilling, 100%

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

GPBM Nordic fortsetter å vokse og ser nå etter en Account Manager til å styrke deres Norske salgsorganisasjon innen produkt- og forretningsområdet Safety. Som Account Manager i Safety divisjonen vil du jobbe med å utvikle salg og salgsstrategier for produktporteføljen innenfor brannsikkerhet, og markedet ditt vil være nye og eksisterende kunder innenfor Retail bransjen. Arbeidshverdagen din vil være variert og du vil håndtere hele spekteret innenfor salgsuniverset - fra analyse og planlegging av salgsaktiviteter for å bygge ny og eksisterende portefølje, til gjennomføring av kundemøter og salgsfremvisning og opplæring på ansatte. Arbeidsstedet er GPBM Nordic sitt salgskontor på Furuset i Oslo, men du vil også ha et antall reisedøgn i løpet av året.

Som Account Manager i GPBM Nordic vil du inngå i et nordisk salgsteam med dyktige og drevne kolleger, som brenner for å utvikle både seg selv, og selskapet. Du vil oppleve gode muligheter for personlig utvikling, og du får en stilling du kan forme i stor grad selv. For rollen leter vi etter deg som kan komme med nye initiativ og ideer, og dermed bidra til GPBM Nordic nåværende vekstreise innenfor brannsikkerhet.

Du blir tilbudt

 • En flat organisasjon og en god bedriftskultur i et veletablert og markedsledende selskap
 • En selvstendig rolle med frihet under ansvar
 • Løpende kompetanseutvikling innen ditt fagfelt og mulighet til å utvikle seg innad i bedriften. «We make people grow» er en viktig kjerneverdi i CEBON Group.
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Firmabil

Arbeidsoppgaver

 • Prospektere og identifisere nye kunderelasjoner, samtidig som du vil jobbe med salg og utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Utarbeide og gjennomføre markeds- og salgsstrategier
 • Skape tillitsfulle og langsiktige relasjoner, og være bindeleddet mellom selskapet og kunden
 • Holde foredrag og opplæring for kundens ansatte
 • Representere selskapet og dets merkevarer på ulike kundearrangementer, messer m.m

Vi søker deg som

 • Har minst 2-3 års relevant salgserfaring, gjerne innen produktsalg B2B og/eller fra detaljhandel
 • Har relevant utdannelse innen salg, markedsføring, Retail eller økonomi. Alternativt har du tilegnet deg tilsvarende kunnskap og erfaring gjennom tidligere arbeid.
 • Har god forretningsforståelse, og er nysgjerrig innenfor brannsikkerhet, bærekraft og tekniske løsninger
 • Har svært gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B er et krav

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Selvstendig
 • Problemløser
 • Forretningsorientert
 • Resultatorientert

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

GPBM NORDIC AS

Med over 35 års erfaring innen design, markedsføring og salg av produkter innen batterier og ladeutstyr, belysnings- og brannsikkerhetsprodukter, har selskapet skaffet seg en sterk posisjon innenfor både forbruker- og industrimarkedet med bl.a. varemerkene GP Batteries, Housegard og CGS. Selskapet er en del av handelskonsernet Cebon Group, som har selskaper i Norden, Frankrike og Italia. Hovedkontoret og sentrallageret ligger i Sörred/Göteborg og konsernet omsetter for ca. 700 millioner og har ca. 115 ansatte som arbeider under mottoet Utvikling, Engasjement og Ansvar. For mer informasjon, vennligst besøk www.gpbatteries.no, www.gpbmnordic.no og www.cebon.com.

Bli direkte rekruttert til GPBM NORDIC AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!