Søkeresultater
annonse-ID: 15097813

Skipsingeniør Stål til Fosen Yard

FOSEN YARD AS

Ønsker du å være med på å drive store prosjekter fremover og være en viktig del av et tett samarbeid i et flerkulturelt miljø? Fosen Yard tilbyr spennende og utfordrende oppgaver, et godt arbeidsmiljø og fleksibel hverdag!

Søk her!

Selskap: FOSEN YARD AS

By: Fosen

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid, Fast stilling

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Fosen Yard AS er et skipsverft med lange skipsbyggingstradisjoner, og vi er spesialister på levering av fartøy innen segmentene RoRo/Ro Pax, Cruise og Offshore. Vi ser nå en økende forespørsel innen Aquasegmentet, og vi er derfor på jakt etter vår nye skipsingeniør som ønsker å jobbe sammen med oss på nye, spennende prosjekter.

Som skipsingeniør innen stål vil du få en spennende og variert hverdag der du både vil jobbe tett med ditt team, men også med vår produksjonsgruppe. Du vil være en nøkkelperson hos oss som vil ha ansvar for våre underleverandører samt samarbeide med andre dyktige medarbeidere. Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være konstruksjon og koordinering innen fagområdene stål og stål-utrustning i tilknytning til våre prosjekter. Vi ønsker at du lykkes med dine oppgaver og vi vil legge til rette for dette gjennom god oppstart med støtte!

Hvorfor velge Fosen Yard?

Selskapet er stolte over av å ha et godt arbeidsmiljø med høy og unik kompetanse innenfor verftsindustrien. Vi søker etter deg som ønsker å utvikle karrieren videre - uansett erfaringsnivå!

Vi kan tilby en interessant og variert hverdag, der du vil få muligheten til å benytte din kompetanse og erfaring opp mot spennende utfordringer. Vi fremmer et flerkulturelt miljø hvor vi jobber sammen i prosjektene - der alle få bidra med sine kvaliteter, ressurser og kompetanse. I tillegg har vi gode lønnsavtaler og andre betingelser - og er opptatt å ha det gøy på jobb.

Hvis du bor i Trondheim eller andre områder rundt Fosen, er vi åpen for å ta en dialog rundt både bo- og pendlermuligheter etter avtale.

Arbeidsoppgaver

 • Konstruere og beregne stål konstruksjoner
 • Utarbeidelse/saksbehandle Klasse og Myndighets tegninger/underlag
 • Delta i kalkulasjonsarbeid
 • Bistå innkjøp og produksjon med teknisk underlag
 • Kontakt/møter med rederi, klasse og myndigheter
 • Oppfølging av intern/ekstern tegningsleveranser
 • Delta i produksjonsfasen med uttesting og sjø-prøver

Vi søker deg som

 • Har relevant høyere utdanning fortrinnsvis innen ingeniør
 • Med fordel har erfaring med strukturberegning, klasseselskaper og regelverk
 • Med fordel har kjennskap til 2D/3D CAD
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Som person er du

Vi ser etter deg som er en god støttespiller og ønsker å lede. Du må være moden, inneha en trygg og stabil personlighet, opptre rolig i hektiske situasjoner. Du må være resultatorientert, da du skal skape resultater for bedriften og for kundene. I tillegg må du kommunisere godt både mot kunder, leverandører og internt i bedriften.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid 100% fast
 • Plassering: Rissa, Indre Fosen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Fosen Yard har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Live Eriksen Larsen på e-post live.eriksen@academicwork.no

Søknadsfrist er satt til 4. oktober.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli tatt ned før søknadsfrist dersom vi har funnet den riktige kandidaten. Vi anbefaler derfor å søke fortløpende dersom stillingen er av interesse.

FOSEN YARD AS

Fosen Yard er en av Norges største skipsverft, med hovedkontor og verftsområde i Rissa med ca 135 ansatte. Vi har spesialisert oss på utrustning/nybygg innen segmentene RoRo/RoPax, Cruise, havbruk og offshore. Våre produkter benyttes over hele verden og vi har et sterkt fokus på å levere kvalitet og innovasjon til våre kunder

Bli direkte rekruttert til FOSEN YARD AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!