My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15102234

Studerer du økonomi og drømmer om å bli en dyktig selger?

TELLIT SOLUTIONS AS

Tellit Solutions er nå på jakt etter sin neste salgsstjerne. I rollen som salgs trainee vil du bli coachet på alt du måtte trenger for å bli en dyktig og suksessfull selger. Er du uredd, fremoverlent og en nøyaktig person? Da er dette trolig noe for deg!

Søk her!

Selskap: TELLIT SOLUTIONS AS

By: Oslo

Stillingskategori: Sales

Omfang: Deltid, 50%, eventuelt mer ved kapasitet

Start dato: Mars/april

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

I rollen som salgs trainee vil du jobbet med å holde i aktiviteten ut mot nye potensielle kunder i Tellit Solutions sitt marked. Dette vil være alt fra å kontakte nye kunder, i tillegg til annet relevant arbeid knyttet til salg. Du vil i begynnelsen få all den coachingen du trenger fra din nærmeste samarbeidspartner internt, før man på sikt blir mer og mer selvstendig i sin rolle. Det viktigste for å lykkes i denne rollen er at man er sulten, og har viljen til å lære og sette seg inn nye i ting. Dette er en sentral rolle i Tellit og en unik mulighet til å få en pangstart på din salgskarriere ved siden av studiet.

Du blir tilbudt

En innovativ, fremoverlent og løsningsorientert arbeidsplass hvor all utvikling av dere løsninger foregår inhouse. Fokuset er å levere det kunden vil ha og man strekker seg langt for å oppnå akkurat dette. Med andre ord en utviklingsarena hvor man får brynet seg på stort og smått.

Vi søker deg som

  • Er student innen økonomi/administrasjon/regnskap. Det viktigste er å ha forståelsen for økonomifaget, da det er økonomisystemer de selger ut i markedet.
  • Ha ett engasjement for faget, og et ønske om å jobbe med ERP og/eller systemkonsulent.
  • Erfaring med kundedialog fra før vil være en fordel, da man må være uredd og offensiv i denne typen dialoger
  • Har gode norsk og engelsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen ser vi etter deg som er:

  • Samarbeidende
  • Selvstendig
  • Forretningsorientert

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

TELLIT SOLUTIONS AS

Tellit Solutions har siden 2007 levert bransjespesifikke ERP løsninger. Vi er partner til Unit4 og Xledger og forhandler av deres ERP-løsninger. I tillegg har vi utviklet plattformen Tellit Business Central som består av en rekke moduler/løsninger. Som en uavhengig leverandør av forretningssystemer er vi opptatt av å være en rådgivende part for våre kunder og tilby de beste løsningene i markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å forenkle, digitalisere og automatisere ulike forretningsprosesser. Dette for at våre kunder skal frigjøre tid og ressurser gjennom å optimalisere sine arbeidsprosesser.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Helene Hamre Liberg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15102234

Søk her!