Søkeresultater
annonse-ID: 15094671

Supportingeniør til Sectra

SECTRA NORGE AS

Vil du bli en del av Nordens spydspiss innen helsessystemer? Vi drives av kunnskap og engasjement for å gjøre samfunnet sunnere og friskere! Bli med oss og lever bransjeledende løsninger innen medisinsk IT og cybersikkerhet.

Søk her!

Selskap: SECTRA NORGE AS

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Sykehusene i Norge etablerer og drifter avanserte og dynamiske IT-løsninger som er med på å sikre fremtidens helseomsorg. Sectra er med på dette arbeide gjennom våre leveranser av IT-system og produkter for alle typer bilde- og videohåndtering på sykehus, samt røntgen-, mammografi- og ortopediklinikker. Som 2. Linje support hos Sectra vil du jobbe med markedets beste produkter og du vil være en del av et profesjonelt og kundeorientert miljø med høy kompetanse. Du vil være en del av bedriftens ryggrad og bistå våre kunder med en stor variasjon av oppgaver. Med mål om at systemene våre blir brukt så effektivt som mulig.

Har du noen gang hatt en hverdag hvor timene bare fløy forbi? Det vil du oppleve hos Sectra! Hos dette selskapet vil du møte mye tillit og en svært dyktig gjeng med entusiasme for sitt fagfelt og ikke minst lidenskap for sine kunder. Du vil jobbe med løsninger som har et viktig og svært meningsfylt mål om bedre kvalitet og effektivitet innenfor pasientbehandlingen i Norge.

Det er derfor lagt til rette for en solid opplæringsperiode som vil la deg prestere og utvikle dine ferdigheter når du blir en del av Sectra. Du vil samarbeide i dyktige team som vil bestå av to kollegaer i Oslo, og et større team i Linkøping Sverige.

Arbeidsoppgaver

 • Sette deg inn i – og holde deg oppdatert på – selskapets løsninger som leveres ute hos våre kunder (software, hardware, produkt relaterte tjenester).
 • Problemløsning gjennom å analysere, finne og verifisere løsninger på supportcaser og utfordringer som våre kunder har når de utfører sitt arbeide med å redde liv.
 • Utføre installasjoner og oppgraderinger via fjerntilgang eller i kundens lokaler.
 • Dokumentering av handlinger, løsninger og endringer som er utført for å gjøre leveranser og for å løse supportcaser.
 • Kommunisere produkt- og leveranserelaterte endringsbehov til relevante deler av den øvrige organisasjonen i Sectra.
 • Delta i vaktordning

Vi søker deg som

 • Nyutdannet innen for eksempel drift, IT, realfag eller fagbrev
 • Har interesse for eller erfaring med databasemiljø (SQL, databasekonfigurasjon og oppsett)
 • Har kjennskap til MS Windows Servermiljø
 • Har interesse og erfaring med nettverksteknologi
 • Kommuniserer godt på Norsk både muntlig og skriftlig

Vi håper du identifiserer deg som kreativ og som en problemløser. Som person trives du med høyt tempo og er best under press. Du evner å se både detaljer og helheten, er selvgående og har høy arbeidsstolthet. Du er ytterst initiativrik, engasjert og analytisk. Lidenskap for teknologi og kontinuerlig utvikling er noe Sectra verdsetter høyt.

Annen informasjon

- Oppstart: Enten nå, eller ved sommeren 2023 - Legg ved vitnemål i din søknad - Sted: Lysaker, Oslo

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

SECTRA NORGE AS

Sectra Norge As består av 26 dyktige medarbeidere som i år omsetter for nærmere 80 mill og har 50% av markedet her i Norge. Sectra er i utgangspunktet et svensk selskap, og Sectra Norge AS er selskapets salgs- og serviceorganisasjon i Norge med kontor på Lysaker i Oslo. Sectras fokus er kundefornøydhet ved å levere fungerende løsninger som tilfører kunden verdi. Vi som jobber i Sectra har en ting til felles; vi er hundre prosent fokusert på – og lidenskapelig opptatt av – å ha fornøyde kunder. Når vi ansetter flere kollegaer, leter vi etter folk som alltid gir det lille ekstra for å nå dit, og som er villige til å gå ett steg lengere for å oppnå det ønskede resultatet for kunden og for Sectra.

Bli direkte rekruttert til SECTRA NORGE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!