Søkeresultater
annonse-ID: 15097266

System Manager hos Varner - Gjør En Forskjell i Vår Tekniske Verden!

Varner AS

Ser du etter en stilling hvor du kan utvikle dine ferdigheter og være med på å bygge systemet til Varner? Da har du kommet til rett plass! Vi ser nå etter en system manager som kan være med på å bygge Varner sin IT avdeling.

Søk her!

Selskap: Varner AS

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

I Varner har vi organisert drift, vedlikehold og utvikling av våre IT-systemer i Varner Tech. Varner Tech er organisert i forskjellige produktteam som dekker teknologistøttet til hele virksomheten vår. Denne rollen ligger i Tech Sales, som har ansvaret for teknologien som støtter opp under alle salgskanaler, både på nett og i fysisk butikk. Som System Manager i Tech Sales vil du være med på å utforske, utvikle og administrere kunde-/brukerfrontene i Varners nettbutikker, ved blant annet verktøy for oppdagelse/anbefalinger av produkter, innholdsstyringssystem og A/B-testing av ny funksjonalitet eller oppdatert design. Vi har også som mål å drive den tekniske utviklingen og driften av butikkteknologi som besøkstelling og annen sensorteknologi, skjermer for inspirasjon/informasjon og andre tjenester som syr sammen våre fysiske butikker med våre digitale kanaler.

Du blir tilbudt

 • Faglig utvikling med interne faggrupper og tverrfaglig kompetansedeling.
 • En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest.
 • Et moderne og attraktivt kontor hvor du får servert fantastisk lunsj og med en rå kaffebar.
 • Konkurransedyktig lønn og betingelser.
 • En meget generøs personalrabatt i alle våre brands.

Arbeidsoppgaver

 • Du vil ha en aktiv rolle i å levere løsninger og teknologi – samt å være go-to-person for support på eksisterende funksjonalitet innenfor området.
 • Gi opplæring til superbrukere og interne sluttbrukere.
 • Hjelpe oss med å forbedre produktene og handleopplevelsene vi gir kundene våre.
 • Ansvarlig for overvåking og drift av interne systemer og applikasjonene innenfor produktteamet.
 • Utvikling og vedlikehold av system- og prosessdokumentasjon.
 • Delta i utviklingen av et roadmap for systemporteføljen, beslutningspunkter for fornyelser av løsninger, og strategidiskusjoner.

Vi søker deg som

 • Erfaring med app utvikling eller forståelse for «utvikling» er en fordel.
 • Forståelse av integrasjoner, datakvalitet og dataflyt i et komplekst, teknisk miljø.
 • Kan kommunisere på norsk og engelsk på et C1/C2 nivå.
 • Gode mellommenneskelige ferdigheter og evnen til å samarbeide godt med eget kjerneteam, andre kollegaer på huset og leverandører.
 • Fleksibilitet og i stand til å håndtere ikke-planlagte oppgaver i et hektisk miljø.
 • Trygg med selvstendig arbeid og leveranser.

Kunnskap kan oppnås gjennom utdanning, erfaring eller være selvlært.

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • For å lykkes i denne rollen ser vi for oss at du har følgende personlige ferdigheter: Strukturert, Selvstendig, Tilpasningsdyktig og Kommunikativ

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Varner AS

Varner er et av Skandinavias største motekonserner og består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Bik Bok, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.

8500 dedikerte medarbeidere setter hver dag kundene i sentrum for å gi dem den beste handleopplevelsen. Siden første butikk ble åpnet i Oslo for nesten 60 år siden har vi hatt en fantastisk utvikling og vekst.

Nøkkelen til vår suksess ligger i vår kultur og våre verdier. Vi elsker å skape resultater. Det er høyt under taket, med rom for å ha det gøy. Samtidig tar vi ansvar, for hverandre, for miljøet, for klimaet og samfunnet rundt oss.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Søk her!