Søkeresultater
annonse-ID: 15097369

Ta ledelsen i spennende prosjekter innen rørfornying!

RK RØRFORNYING NORGE AS

Er du en engasjert og ambisiøs leder med solid erfaring innen prosjektledelse? Har du et ønske om å bryte fri fra den konvensjonelle hierarkiske strukturen og heller ta styringen over flere spennende prosjekter? Da er øyeblikket inne for å realisere dine ambisjoner hos oss. Vi er ikke bare eksperter på å fornye rør – vi skaper også en plattform for en strålende karriere!

Søk her!

Selskap: RK RØRFORNYING NORGE AS

By: Oslo

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

RK Rørfornying Norge AS er ikke bare en eksperter innen rørfornying og rehabilitering av vann- og avløpsanlegg. Vi er en ambisiøs gjeng på rundt 20 dedikerte individer som er lidenskapelig opptatt av å fornye både rør og måten vi driver virksomhet på. Vi har kastet den tradisjonelle hierarkiske strukturen på havet og omfavnet en prestisjeløs og flat organisasjonskultur. Her blir din stemme hørt, og dine ideer vil forme veien videre for både prosjektene våre og selskapet som helhet.

Vi er i vekst og har store ambisjoner for fremtiden, og ser derfor etter deg som vår nye prosjekteier. Her vil du ikke bare ha ansvar for å lede flere prosjekter parallelt, men du vil også ha muligheten til å forme og påvirke veien vi går.

Så hvorfor skal du velge oss?
RK Rørfornying tilbyr deg muligheten til å blomstre i en organisasjon som setter dine ambisjoner først. Vi gir deg verktøyene du trenger for å lykkes som leder og skape reell innvirkning på selskapet. Vi kan også tilby konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegge, koordinere og gjennomføre prosjekter innenfor gitt tidsramme og budsjett
  • Være den sentrale kontakten for kunder, samarbeidspartnere og leverandører, og sikre at vårt rykte for kvalitet opprettholdes
  • Drive innovasjon og nyskapning i prosjektene, i takt med selskapets visjon
  • Utforske nye måter å håndtere utfordringer og risikoer på, og være en leder som tenker utenfor boksen
  • Rapportere jevnlig til ledelsen om prosjektstatus, fremdrift og resultater, og bruke denne plattformen til å dele dine innsikter

Vi søker deg som

  • Har høyere relevant utdanning innen teknisk fagområde
  • Har erfaring med prosjektledelse innenfor rørfornying/VVS og et ønske om å ta det neste skrittet i karrieren din
  • Evner å navigere i en flat organisasjonskultur og være en inspirerende leder
  • Innehar sterke kommunikasjonsferdigheter i et skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig
  • Har en lidenskap for å balansere kvalitet og innovasjon i hvert prosjekt du leder

Vi ser for oss at du er en selvdreven person som allerede har verktøyene på plass for å ha oversikten du trenger i prosjektene du er involvert i. Du tar ikke deg selv for høytidelig og er oppmerksom på kollegene rundt deg, og du er ikke redd for å dra på deg arbeidsbuksa for å hjelpe til om du mener det må til.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

RK RØRFORNYING NORGE AS

RK Rørfornying Norge AS er et selskap med stor erfaring og kunnskap om faget rørfornying. Flere av våre medarbeidere har jobbet i bransjen i over 20 år. Dette gjør at de aller fleste problemstillinger har vi vært borte i tidligere. Dette gir en trygghet for våre kunder og samarbeidspartnere.
I 2022 ble RK Rørfornying Norge AS kjøpt opp av det svenske selskapet Spolargruppen AB. Spolargruppen er Nordens størte selskap når det kommer til innendørs rørfornying.
Spolargruppens visjon er å være den beste aktøren innenfor spyling og rørfornying av avløp innendørs. Ved å ha de beste ansatte får vi de mest fornøyde kundene. Våre kunder skal alltid oppleve oss som den mest profesjonelle parten i alle sammenhenger.

Bli direkte rekruttert til RK RØRFORNYING NORGE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!