Søkeresultater
annonse-ID: 15097370

Ta ledelsen på byggeplassen og i karrieren din!

RK RØRFORNYING NORGE AS

Har du interesse for, og erfaring fra bygg- og anleggsbransjen? Ønsker du større ansvar i prosjekter? Da bør du ta en titt på mulighetene hos oss! Vi bryr oss ikke bare om det tekniske - vi vil også hjelpe deg med å utvikle karrieren din!

Søk her!

Selskap: RK RØRFORNYING NORGE AS

By: Oslo

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest, etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

RK Rørfornying Norge AS er ikke bare en eksperter innen rørfornying og rehabilitering av vann- og avløpsanlegg. Vi er en ambisiøs gjeng på rundt 20 dedikerte individer som er lidenskapelig opptatt av å fornye både rør og måten vi driver virksomhet på. Vi omfavner en prestisjeløs og flat organisasjonskultur som gir plass til kreativitet og vekst. Med planlagt stor vekst i horisonten, er dette en sjanse til å være med på å forme en enda sterkere organisasjon.

På bakgrunn av økende antall oppdrag, søker vi nå etter en kvalifisert person til rollen som arbeidsleder / byggeplassleder. Denne rollen vil være et viktig brikke for vår organisasjons vekst og suksess.
Hos oss vil du bli en sentral figur på byggeplassen, med ansvar for å veilede og støtte teamet ditt. Med erfaringen i bakhånd vil du ha ansvar for opptil 3-4 arbeidslag, der hvert lag består av 2-3 personer.

Så hvorfor skal du velge oss?
RK Rørfornying gir deg muligheten til å utmerke deg som leder i en organisasjon som verdsetter din vekst. Vi gir deg ressursene du trenger for å lykkes og ta styringen over byggeplassen og din egen karriere. Vi kan også tilby konkurransedyktige betingelser og spennende utviklingsmuligheter.

Arbeidsoppgaver

  • Ledelse av arbeidslagene på byggeplassen, sikre effektivitet og kvalitet i arbeidsutførelsen
  • Planlegging og koordinering av arbeidsaktiviteter, samt oppfølging av fremdrift
  • Ansvar for helse, miljø og sikkerhet (HMS) på byggeplassen
  • Rapportering av fremdrift, eventuelle utfordringer og muligheter til ledelsen

Vi søker deg som

  • Har solid erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, gjerne som arbeidsleder eller lignende
  • Har erfaring fra VVS og rørfornying - om ikke vil opplæringsperioden bli tilpasset dette
  • Trives i en flat organisasjonskultur og evner å inspirere teamet ditt
  • Innehar sterke kommunikasjonsferdigheter i et skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig
  • Har engasjement for å balansere høy kvalitet med effektivitet

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

RK RØRFORNYING NORGE AS

RK Rørfornying Norge AS er et selskap med stor erfaring og kunnskap om faget rørfornying. Flere av våre medarbeidere har jobbet i bransjen i over 20 år. Dette gjør at de aller fleste problemstillinger har vi vært borte i tidligere. Dette gir en trygghet for våre kunder og samarbeidspartnere.
I 2022 ble RK Rørfornying Norge AS kjøpt opp av det svenske selskapet Spolargruppen AB. Spolargruppen er Nordens størte selskap når det kommer til innendørs rørfornying.
Spolargruppens visjon er å være den beste aktøren innenfor spyling og rørfornying av avløp innendørs. Ved å ha de beste ansatte får vi de mest fornøyde kundene. Våre kunder skal alltid oppleve oss som den mest profesjonelle parten i alle sammenhenger.

Bli direkte rekruttert til RK RØRFORNYING NORGE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!