Søkeresultater
annonse-ID: 15096458

The Sky(løsninger) is the limit!

ATEA AS

Vil du stå side om side med noen av Norges fremste for å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden? Har du en genuin interesse for teknologi og vil jobbe med sky-infrastruktur?

Søk her!

Selskap: ATEA AS

By: Sørlandet

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Fortløpende

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

I samarbeid med Atea Sør gir vi deg muligheten til å være med å bygge IT-Norge. Ateas mål er å utvikle fremtidens IT-konsulent med ansvar for en unik tjenesteportefølje. Du vil få muligheten til å vokse og utvikle deg i en hverdag der du jobber ved siden av noen av Norges fremste fageksperter. Atea vil tilrettelegge for faglige utfordringer som garantert bidrar til faglig og personlig vekst. Atea tror at et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og spennende arbeidsoppgaver er hjørnesteinene i morgendagens arbeidsplass. Dersom du, som oss, er overbevist om at teknologi er ment å forenkle og forbedre hverdagen vil vi gjerne høre fra deg!

For å lykkes som konsulent i Atea ser vi etter deg om er nysgjerrig på teknologi og som trives når du får samhandle med kunder. Du vil få handlingsrom til å gjøre en forskjell, og vi leter etter deg som ikke er redd for å gripe denne muligheten – hver gang den byr seg.

I det digitale skiftet vil du som konsulent være kundens fremste rådgiver. Her vil du ha en avgjørende rolle i å sikre de beste digitale løsningene for våre kunder.

Du blir tilbudt

 • Et svært godt arbeidsmiljø
 • Jobbe blant noen av Norges fremste eksperter
 • Gode utviklingsmuligheter både profesjonelt og faglig

Arbeidsoppgaver

 • Arbeid med teknologier som Azure, Office 365, virtualisering
 • Sammen med kunde lage løsningsdesign for styring, migrering og optimalisering av skyløsningene
 • Delta i sertifiseringsløp innen ulike teknologier der nødvendig, som for eksempel AZ-304/305

Vi søker deg som

 • Har 1 års erfaring innen skyløsninger
 • Sertifisering(er) innen sky som f.eks: AZ-900, MS-900, AZ-104, AZ-304/305
 • Du vil være mye ute hos kundene, så førerkort klasse B og tilgang på bil er en forutsetning

For å virkelig lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Ansvarsfull
 • Selvstendig
 • Løsningsorientert

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase.

ATEA AS

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Bli direkte rekruttert til ATEA AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!