chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15099814

Trives du i krysningspunktet mellom IT og forretning? IT- Konsulent

MANAG-E NORDIC AS

Frihet under ansvar og tillit er kjernen i hva vi gjør, ovenfor hverandre og ovenfor våre kunder. Som konsulent hos oss vil du jobbe med Service Management systemer som automatiserer hverdagen og dette får du gjøre remote om du ønsker det.

Søk her!

Selskap: MANAG-E NORDIC AS

By: Asker - Jobben kan gjøres remote

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest - etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Manage-E er i vekst og søker nå etter flere konsulenter. Dette er den perfekte mulighet for deg som har en stor interesse for teknologi og forretning, og som elsker å jobbe med problemløsning. Her vil du være med på å levere tjenesten SMAX til våre kunder. (SMAX) Service Management Automation fra OpenText er en moderne, selvlærende Service Management løsning, og et saksbehandlingssystem for alle typer henvendelser. Gjennom SMAX gir vi støtte til både ITIL prosesser og prosesser innen HR, lønn og eiendomstjenester. Noe av det som gjør det virkelig gøy å jobbe med systemet er hvor fleksibelt det er, men dette setter også krav til oss med tanke på problemløsningsevne og forretningsforståelse. Gjennom å forstå kundene våre godt og gjennom ærlighet på hva og hvordan ting bør gjøres har vi skapt langsiktige kundeforhold og kommer til å skape flere.

Hvorfor bli en del av Manag-E?

 • Du får en hverdag med tillit, full fleksibilitet og engasjerte kolleger med lang erfaring
 • Løsninger hvor kreativitet og problemløsning kan skape store muligheter, her kan man virkelig tenke bredt
 • Spennende utfordringer, både teknologisk og gjennom kundecaser
 • Vi er et mindre selskap hvor du får påvirkningskraft, du blir hørt og du vil verdsettes i fellesskapet vårt
 • En konsulentrolle hvor du ikke blir sittende heltid ute hos kunde, men være på flere kunder og samarbeide internt med kolleger. Du blir ingen kasteball

Arbeidsoppgaver

 • Levere konsulentbistand til kunder gjennom oppdrag og prosjekter
 • Konfigurere og tilpasse løsninger for å løse kundenes behov
 • Bidra i salgspresentasjoner og utarbeidelse av tilbud etter behov
 • Utvikle egen kompetanse i henhold til utviklingsplan avtalt med leder
 • Dokumentasjon av arbeidet man gjør er en svært viktig del av jobben

Vi søker deg som

 • Har en relevant utdanning innen IT
 • Har noen form for relevant erfaring - gjerne gjennom konsulenttjenester, IT drift, konfigurering av systemer eller annet
 • Kjennskap til ITIL og Service Management er svært ønskelig
 • Høyt verdsatte sertifiseringer er blant annet: ITIL, Prince 2, Togaf og IT4IT
 • Kan kommunisere flytende på Norsk og engelsk
 • Har forretningsforståelse, gode kommunikasjonsferdigheter og problemløsningsevne

Annen informasjon

 • Det er åpenhet for å jobbe remote om man ønsker det
 • Søknadsfrist: 10 Desember 2023

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

MANAG-E NORDIC AS

Manag-E Nordic AS har ekspertkompetanse på programvare for IT-drift og support, automatisering av forretningsprosesser, saksoppfølging innen ITSM og ESM, Facility Management, HR og administrasjon, tjenestekataloger og mer.

Vi har siden starten i 1999 hatt spesialisert kompetanse på programvare fra Hewlett-Packard (senere HPE Software, som er blitt fusjonert inn i OpenText). Vi har kunder i både offentlig og privat sektor i Norge og Sverige. Selskapet er OpenText Gold Partner for ITOM (IT Operations Management) og ADM (Application Deployment Management), samt Nordens største OpenText Software Services Integrator Partner (supportleverandør for OpenText produkter). Vår SaaS tjenesteproduksjon er sertifisert i henhold til ISO 27001/2. Manag-E har konsulenter og driftspersonell med høy kompetanse og er aktive med å utvikle våre medarbeidere gjennom kurs og sertifiseringer. Fra august 2022 er Manag-E Nordic AS et heleid datterselskap av Orbify.AI.

Bli direkte rekruttert til MANAG-E NORDIC AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Anders Tefre Myhrvold eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15099814

Søk her!