My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15105918

Utvikler med erfaring i Android og Kotlin?

SKYTALE AS

Apputvikler og nysgjerrig på fremtidens krypterte kommunikasjonsløsninger? Skytale utvikler et produkt som tas i bruk av Norges fremste innen sikkerhet - og ønsker deg som brenner for sikre løsninger med på laget!

Søk her!

Selskap: SKYTALE AS

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, rekruttering

Start dato: Så snart som mulig

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Skytale er et norsk IT selskap, etablert i 2022, som har tatt utfordringen med å tilby en robust og sikker digital kommunikasjonsløsning som ivaretar nasjonale interesser. Gjennom Skytales sikre kommunikasjonsplattform, bygget av kun norske utviklere og underleverandører, har de som mål å ivareta bekymringene om datakontroll og personvern på et nasjonalt nivå.

På grunn av nye, store samarbeidspartnere er det nå et større behov for to erfarne Apputviklere med fullstackfokus som kan jobbe tett med CTO. Vi tror du har en forkjærlighet for sikkerhet, og ønsker å implementere dette i jobben din med koding. Du vet at du har mye å lære fortsatt, og ser på dette som en mulighet til å ta til deg ny kunnskap i et ambisiøst miljø. Vi gleder oss uansett til å høre dine forslag og innspill og tror du kommer langt med en uredd tilnærming til nye situasjoner.

Ansvarsområde og arbeidsoppgaver

Som Apputvikler hos Skytale vil du kunne ta interessen din for apputvikling steget videre og utvikle innen iOs, Windows, Android. Vi benytter oss av Swift, .net og Java Kotlin og vi tror det er fordelsmessig at du har opparbeidet deg kunnskap innen dette for å raskt kunne bli en viktig bidragsyter for teamet.

Løsningen og applikasjonen har den siste tiden fått på plass alle hovedfunksjoner, og arbeidet fremover handler hovedsaklig om å videreutvikle både iOS og Android-app, utvikle nye features, bidra med idémyldring, utvikle løsning for desktop og jobbe med feilsøking. Din rolle vil derfor være en viktig del av fasen videre som vil handle om utforming av frontend og perfeksjonering av funksjoner. Du vil få mulighet til å ta stor plass, delta i diskusjoner både internt og med kunde, og ikke minst sette ditt preg på en veldig spennende løsning.

Du blir tilbudt

 • Mentor og opplæring gjennom CTO.
 • Jevnlig kompetanseutvikling og kurs relevant for dine ansvarsområder
 • Mulighet til å delta i spennende dialoger med Norges fremste eksperter innen sikkerhet.
 • Et støttende team med fokus på å ha det gøy, samtidig som man forstår seriøsiteten i produktet som leveres. Med en gjennomgående start-up mentalitet er vi nysgjerrige på hver enkelts kunnskap og bidrag.

Vi søker deg som

 • Har opparbeidet deg noen års erfaring innen Android SDK og Kotlin
 • Har kjennskap til frontendutvikling og et ønske om å jobbe som apputvikler
 • Kan sikkerhetsklareres. På grunn av kundens samarbeidspartnere er det ønskelig at de involverte raskt kan gå gjennom en klarering uten for store hindringer.
 • Kommuniserer flytende på norsk, skriftlig og muntlig. Legg ved nødvendig dokumentasjon i søknaden din; Karakterutskrift, CV og gjerne søknadsbrev.

Det er en fordel med, men ikke et krav om du har kjennskap til

 • XCode og Swift, samt Realm DB
 • OpenID Connect og erfaring med å token-basert autentisering
 • .NET C# og SQL DB, samt integrasjoner basert på REST API

Kunnskap kan oppnås gjennom utdanning, erfaring eller være selvlært.

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Problemløser
 • Kommunikativ
 • Tilpasningsdyktig/ Fleksibel

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Plassering: Sentralt i Oslo sentrum eller hybrid hjemmekontorløsning.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Bli direkte rekruttert til SKYTALE AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ingvild Svartsund Thomassen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15105918

Søk her!