chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15097999

Utvikler som vil bli en sentral person i et AI-prosjekt?

Vil du ta neste steg i din utvikler-karriere, i et selskap med fokus på frihet under ansvar, og med innovative prosjekter som vil utfordre deg? Intendia Professional ser nå etter en utvikler som ønsker å være en viktig brikke i alle ledd på teamet.

Søk her!

Selskap: INTENDIA PROFESSIONAL AS

By: Rebel

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, 1,5-2 år avhengig av betingelser, mulighet for fast ansettelse etter endt prosjekt

Start dato: Senest 01.01.2024

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Vårt team består i dag av tre dedikerte medarbeidere, og nå ser vi etter en ny utvikler som vil være en viktig del av vårt team. Hos oss er strukturen flat, det er stor takhøyde og vi tror på å gi våre medarbeidere muligheter til å påvirke retningen vi tar. Vi forventer at du er proaktiv, ser muligheter for forbedringer og tar initiativ til endringer når det er nødvendig, og inn under dette finnes det store muligheter!

Hos oss får du

Stor frihet og involvering i prosjekter og andre driftsutfordringer som vil gi erfaring og innsikt på et nivå som man ofte ikke får i starten av sin karriere. Du vil jobbe tett mot både IT leder og ledergruppen i utvelgelse teknologier og prioriteringer av oppgaver. Du vil i stor grad være med å sette føringer for teknologi og arkitekturvalg, så det er store muligheter for å ta steget opp mot arkitekt og løsningsdesigner via denne rollen. I tillegg vil du få en konkurransedyktig lønn, pensjon, mobil, pc og forsikringer. Selvsagt vil du som en del av oss også delta på alt av sosiale samlinger vi har, som skjer månedlig.

Arbeidsoppgaver

 • Som utvikler hos oss vil du ha en variert hverdag. En del av tiden vil være viet til et spennende AI-prosjekt hvor du vil få muligheten til å bidra stort til utviklingen og optimaliseringen av prosjektet og løsningens utforming og videre potensiale. Utover dette vil arbeidsdagen din bestå også bestå noe av utvikling knyttet til interne behov. Du vil og kunne få varierte oppgaver relatert til eksempelvis administrasjon av brukerutstyr, sertifikater og koordinering av interne og eksterne tekniske behov.

Vi søker deg som

 • God teknisk forståelse. Dette kan man enten ha tilegnet gjennom erfaring eller utdanning.
 • God kompetanse med .Net og C#, erfaring med relasjonsdatabaser, SQL.
 • Skyplatformløsninger er sentralt hos oss. Vi bruker Azure, men kompetanse med GCP, AWS eller OCI vil også være bra.
 • Erfaring med API'er og integrasjoner i Azure er en fordel.
 • Har du erfaring med Databricks og eller Azure Synapse er det også en sentral kompetanse i prosjekter vi vil kjøre i 2024.
 • Sertifiseringer innen relevante områder er et pluss
 • Erfaring med PowerBI, rapporteringsløsninger og datavarehus er et pluss
 • Språk: Norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

For å lykkes i rollen ser vi etter disse personlige ferdigheter:

 • Selvstendig
 • Tilpasningsdyktig
 • Forretningsorientert
 • Resultatorientert
 • Kommunikativ

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

INTENDIA PROFESSIONAL AS

Intendia Professional er et utdanningskonsern i Norge, med merkevarene Medlearn, NKI-Kompetanse og NKI-Fagskoler, hvert år utdanner vi 6000 studenter.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Helene Hamre Liberg eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15097999

Søk her!