Søkeresultater
annonse-ID: 15095967

Utvikler til AKVA group!

Akva Group Software AS

Ønsker du å jobbe med spennende prosjekter i en fremtidsrettet bedrift innen bærekraft og akvakultur? Vil du være med på å endre fremtidens teknologi? Vi tilbyr faglig kompetanse, spennende oppgaver og godt miljø!

Søk her!

Selskap: Akva Group Software AS

By: Trondheim

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, Fast stilling

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

AKVA group har vært en ledende leverandør av teknologi og service til den globale akvakulturindustrien i mer enn 40 år. Vi jobber hardt for å pionére en bedre framtid. Vi jobber mot høyere matkvalitet, renere miljø, bedre fiskehelse og sikker sysselsetting langs kysten, verden rundt. Med kunder over hele verden må vi bygge fremtidens digitale løsninger.

Kontoret vårt i Trondheim består av nesten 60 personer, og vi jobber hver eneste dag for å gjøre bransjen mer bærekraftig gjennom digitalisering og utvikling av våre tjenester. Vi jobber tett sammen mot spennende prosjekter nasjonalt og internasjonalt, innenfor både sjøbasert og landbasert akvakultur. I AKVA group er vi opptatt av å se våre ansatte. Som utvikler hos oss får man eierskap til jobben. Vi ser verdier i det hver enkelt person gjør på jobb. Vi ønsker at våre kollegaer skal lære mest mulig, bli utfordret, ha fleksibilitet i hverdagen - og ikke minst ha det trivelig på jobb med gode kollegaer.

Du blir tilbudt

Å jobbe mot fremtiden: Vi jobber hver eneste dag for å redusere vår miljøpåvirkning, og leverer teknologi, tjenester og fullstendige løsninger for landbaserte og sjøbaserte akvakultursystemer.

En god onboarding: Du vil bli tatt godt i mot av leder og kollegaer - og du vil få nødvendige introduksjoner slik at du blir godt kjent med oss, oppdrettsbransjen og din rolle.

Sosial arbeidsplass: Du får jobbe med en hyggelig og sosial gjeng, som er opptatt av samarbeid og deling av kunnskap. I tillegg har vi flere arrangementer i regi av jobb innenfor arbeidstid, og utenfor. Du får også etter hvert mulighet til å reise ut på anlegg og delta på ulike konferanser.

Vilkår og fordeler: Du vil få jobbe fra våre flotte lokaler på Nedre Elvehavn i Trondheim, med utsikt mot Nidelven samt gode lunsjavtaler i byggets flotte kantine. Vi tilbyr stor fleksibilitet, og gode pensjonsordninger, forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn.

Arbeidsoppgaver

Som utvikler i AKVA group vil du jobbe som del av et team med fokus på å utvikle en eller flere løsninger. Vi jobber kontinuerlig med våre ulike produkter og løsninger, og sammen med produkteierne vil dere planlegge og fordele oppgaver. Vi har en flat struktur og man får en stor frihet til å styre hverdagen selv, men vi er opptatt av kommunikasjon og progresjon - og har derfor hyppige samlinger slik at vi sammen kan lage de beste løsningene.

Vi søker deg som

  • Har relevant utdanning innen systemutvikling
  • Har kunnskap om en eller flere av teknologiene .NET, C#, SQL, React, Next.js, AWS eller Azure
  • Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Vi ser etter deg som har interesse for bærekraftig og fremtidsrettede løsninger, og som ønsker å lære mer om ny teknologi. Du må også trives med teambasert arbeid og en dynamisk og fremdriftsrettet hverdag.

Videre søker vi deg som er selvstendig og som tar ansvar for eget arbeid og sikrer at det fullføres i tide. Vi er også opptatt av god kommunikasjon blant ansatte og et godt samarbeid som er inkluderende, oppmerksom og engasjerende.

Stillingen er en fast ansettelse hos AKVA group Sofware AS. Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work. Send inn din søknad og CV via søknadsskjema. Ta kontakt med Live Eriksen Larsen på e-post live.eriksen@academicwork.no ved spørsmål.

Søknadsfrist: 08.10.2023 NB! Annonsen kan tas ned tidligere dersom vi finner riktig kandidat.

Akva Group Software AS

AKVA group bidrar til høyere matvarekvalitet, renere miljø, bedre fiskehelse og sikker sysselsetting langs kysten verden rundt. AKVA group har en lang historie, fra helt tilbake til tidlig på 1980-tallet og de første norske fiskeoppdretterne, og er nå bransjens ledende programvareleverandør. Vi tilbyr alt fra enkle komponenter til komplette installasjoner og service for både landbasert og merdbasert oppdrett. God fiskevelferd ligger til grunn for alt vi gjør og vi jobber hardt for å utvikle teknologi som bidrar til bærekraftig biologi. Gjennomprøvde konsepter og sterke merkevarer som Egersund Net, Polarcirkel, Wavemaster, Plastsveis, Akvasmart og Fishtalk har gjort AKVA group til en ettertraktet leverandør verden over. Selskapet er børsnotert, har over 1400 ansatte og er etablert i 11 land.

I AKVA group motiveres vi av våre verdier; kundefokus, akvakulturkunnskap, pålitelighet og entusiasme.

Bli direkte rekruttert til Akva Group Software AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!