My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104523

Utviklingsleder i Spillfree!

SPILLFREE ANALYTICS AS

Har du erfaring fra ledelse og teknologiprosjekter? Ønsker du å jobbe hos en ledende aktør i havbruksindustrien? Spillfree tilbyr en spennende mulighet i en nyopprettet stilling der du får lede IT-utviklingen!

Søk her!

Selskap: SPILLFREE ANALYTICS AS

By: Trondheim

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, Fast stilling

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Spillfree er et innovativt og revolusjonerende akvatek-selskap som har tatt oppdrettsnæringen med storm. Ved å tilby avanserte beslutningsstøttetjenester og biologisk optimaliseringsteknologi, har Spillfree skapt en helt ny standard for fôringspraksis og bærekraftig drift i akvakulturindustrien. Spillfree har et dedikert team som jobber med datavitenskap og maskinlæring. Dette skjer i tett samarbeid med kundene for å tilrettelegge for sunn, fremtidsrettet og innovativ vekst. Spillfree er i stor vekst og i kontinuerlig utvikling, - og de ser nå etter en engasjert utviklingsleder som ønsker å ta deres prosjekter til nye høyder!

Som utviklingsleder vil man ta del i et miljø med kompetente og engasjerte kollegaer. Flere av de ansatte har lang fartstid fra oppdrettsnæringen, mens andre har høy kompetanse innen IT-utvikling og bred akademisk bakgrunn. Hos Spillfree får du være del av et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med korte beslutningsveier. Du vil jobbe med en inkluderende gjeng der man spiller hverandre gode, og er flinke til å utnytte hverandres styrker.

Hvorfor jobbe hos Spillfree?

 • Du vil få et stort ansvar for å utvikle både folk, prosjekter og teknologi
 • Du vil bli en del av et fremtidsrettet selskap som er stadig i vekst, og gjennom høyteknologiske løsninger skaper et sunt og bærekraftig havbruk
 • Du vil jobbe i et mindre firma med en stor påvirkningskraft
 • Du vil bli en del av en faglig sterk ledergruppe
 • Du vil få en fleksibel hverdag der du selv styrer dagene
 • Du vil jobbe med samfunnsnyttige prosjekter med mulighet til å forme et selskap i vekst
 • Du vil jobbe i et sosialt miljø, med sosiale happenings i regi av kontoret eller Blåbasen
 • Andre goder som PC, mobil, parkering og gode lønns- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

I stillingen som utviklingsleder i Spillfree vil du ha ansvar for utviklingsavdelingen og være en nøkkelperson i selskapet. Sammen med organisasjonen og basert på virksomhetens strategi og behov, ønsker de at du bygger bro mellom deres forretningsmål og IT-løsninger nå og fremover i tid. Dette innebærer at du vil lede deres utviklingsløp og prosjekter innen IT, skyløsninger og digitalisering. Det vil bli ditt ansvar å prioritere prosjektløp, samt lede de ulike prosjektene fra start til slutt. I stillingen vil du blant annet lede og koordinere eksisterende og nye utviklingsprosjekter, i tillegg bidra til kvalitetssikring og delta med ekspertise i kundemøter. Du vil bidra til å utvikle Spillfree ved å velge ut de beste tekniske løsningene, implementere strategier for produktutvikling og jobbe med forretningsvekst. Du vil også jobbe tett sammen med ledergruppen for å sørge for at utviklingsprosesser er integrert i hele organisasjonen.

Vi søker deg som

 • Har svært god IT kompetanse og med fordel har erfaring med prosjektledelse og/eller personalledelse
 • Har erfaring med systemutvikling og google cloud med skybasert arkitektur
 • Med fordel har erfaring innen AI-verktøy
 • Med fordel har erfaring eller interesse innen oppdrettsnæringen

Viktige egenskaper i rollen:

I denne prosessen verdsetter vi personlige egenskaper i tillegg til formell kompetanse. Vi ønsker at du skal trives og lykkes hos oss, og har tro på strukturerte personer som har gode kommunikasjonsevner både internt og hos kunder. I tillegg ser vi viktigheten med forretningsorienterte personer som viser en forståelse for nåværende og fremtidige behov for selskapet og våre kunder.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fast, heltid
 • Plassering: Trondheim
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Live Eriksen Larsen i Academic Work. Spillfree har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work på live.eriksen@academicwork.no
 • Søknadsfrist: 02.06.2024

Vår rekrutteringsprosess

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

SPILLFREE ANALYTICS AS

Spillfree er et ledende akvatek-selskap som utvikler og tilbyr beslutningsstøtte og tjenester for biologisk optimalisering innenfor akvakulturindustrien, med hovedvekt på forbedring av fôring. Våre produkter er utviklet i tett samarbeid med kunder, og er bygget på mange års praktisk erfaring i oppdrettsnæringen. Spillfree ble etablert i 2016 og er 17 ansatte på kontoret i Trondheim. Les mer om Spillfree her.

Bli direkte rekruttert til SPILLFREE ANALYTICS AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Live Eriksen Larsen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på live.larsen@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104523

Søk her!