Søkeresultater
annonse-ID: 15096327

Var du med på KubeCon? Buypass søker Plattformingeniør

Buypass AS

Drømmer du også om en lekeplass for teknologer, med mulighet for å utforske kubernetes, hybride skyplattformer og linux? For Pål-Kristian ble Buypass en perfekt match – fordi han får utvikle teknologiske løsninger med høy samfunnsverdi og fordi det er sosialt og gøy på jobb.

Søk her!

Selskap: Buypass AS

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, Heltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Hos Buypass får du bruke arbeidshverdagen på automatisering, infrastructure as code, komplekse hybridløsninger i Kubernetes/Azure og å drifte plattformer som brukes til å produsere noen av de mest benyttede digitale løsningene i Norge. Vi tilbyr en komplett portefølje av tjenester for brukervennlig og trygg identifisering, signering og kryptering av data og informasjon gjennom hele den elektroniske verdikjeden. I dag har over 3 millioner nordmenn en Buypass ID som de bruker til sikker identifisering og betaling.

Bli del av driftsavdelingen - et “dreamteam” på 12!

Pål-Kristian har jobbet med denne rollen i to år og fortalte litt om hva han trives best med:

"Det er en veldig trygg og fin jobb med et viktig samfunnsansvar. Min kompetanse bidrar til ID og autentiseringsløsninger ut mot blant annet helsepersonell og apoteker. Det er også spennende å ha norsk tipping som største kunde og være med opplegget der. Miljøet her er også veldig åpent og mottakelig, det er svært mange kompetente folk innen mange fagfelt som alltid skaper gode og interessante prater i lunsjen... Det er også digg at vi har parkeringsmuligheter og jeg setter pris på å kunne ta en rask tur langs Akerselva etter lunsjen innimellom"

Du blir tilbudt

 • Moderne teknologistack og faglig engasjement i teamet: Linux, kubernetes, Docker, Helm, Terraform, Ansible og Traefik. Elastic, Prometheus, Grafana, OpsGenie og AppBeat
 • En sosial arbeidsplass med mange arrangementer, om du er dreven på paddel tennis eller bowling så er det jevnlig muligheter til å vise frem ferdighetene
 • Et svært kompetent team på 12 kolleger innen drift samt en dyktig utvikleravdeling
 • All den faglige utfordringen og læringen du kan håpe på!
 • Hybrid arbeidshverdag, fleksibilitet der det ønskes
 • Markedsledende pensjon, forsikring og andre vilkår

Arbeidsoppgaver

 • Kontinuerlig integrasjon og kontinuerlig leveranse (CI/CD) med verktøy som Jenkins eller GitLab
 • Designe, implementere og vedlikeholde automatiserte DevOps-prosesser og -verktøy for å støtte utvikling, distribusjon og drift av våre applikasjoner og tjenester.
 • Drift og infrastrukturautomatisering med infrastruktur som kode-verktøy som Terraform eller Ansible
 • Administrere og optimalisere Kubernetes

Vi søker deg som

 • Har god kjennskap til Linux, CI/CD metoder og erfaring med Kubernetes- orkestrering i et produksjonsmiljø
 • Har kjennskap til infrastruktur som kode-verktøy som Terraform eller Ansible.
 • Har gjerne kjennskap til overvåkings- og logganalyseverktøy som Prometheus, Grafana eller ELK-stack
 • Kan kommunisere tydelig på norsk og engelsk
 • Kan jobbe fra enten Oslo eller Gjøvik og omegn

Kunnskap kan oppnås gjennom utdanning, erfaring eller være selvlært.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Buypass AS

I Buypass gjør vi en forskjell hver eneste dag. Vi står for over 3 milliarder transaksjoner i året og sørger for en trygg digital hverdag for svært mange. I en hybrid og sosial hverdag står vi sammen for å levere brukervennlige kvalitetsprodukter som tilfredsstiller myndighetenes strengeste sikkerhetskrav. Med noen av Norges dyktigste kollegaer på drift vil du jobbe på en hybrid plattform som går i front på public og privat cloud. Hvis infrastructure as code er noe du syns er spennende, så gleder vi oss til en prat med deg!

Bli direkte rekruttert til Buypass AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkteansatt hos vår kunde. Det innebærer at du kan slappe av imens vi tar oss av søkeprosessen.

Søk her!