My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104133

Vi søker deg med teknisk interesse og som er klar for jobb før sommeren!

CULLIGAN NORGE AS

Er du opptatt av kvalitet og gode kundeopplevelser? Trives du med fysiske arbeidsoppgaver? Da bør du søke i dag!

Søk her!

Selskap: CULLIGAN NORGE AS

By: Stor-Oslo

Stillingskategori: Technology

Omfang: Fulltid, vikariat ut August

Start dato: Snarest/etter avtale

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

Culligan er et internasjonalt konsern og ledende leverandør innen drikkevannsløsninger. I Norge består porteføljen av blant annet Waterlogic og Pure Water, og de jobber hver dag for å levere rent og trygt drikkevann. De leverer løsninger til næringsbygg og bedriftskunder, og har store selskaper som Tine og Avinor blant sine kunder.

Til et større prosjekt med å oppgradere eksisterende installasjoner søker de nå en engasjert servicetekniker. Du vil få god opplæring fra en erfaren kollega før du selvstendig tar over arbeidet med å kjøre ut til kunder for å bytte ventiler på installerte løsninger. I første omgang er dette et vikariat på 3-4 måneder med mulighet til forlengelse eller muligheter i konsernet.

Miljøet beskrives som "inkluderende og jovialt". Vi tror at du som er opptatt av kvalitet og gode kundeopplevelser vil kunne trives godt her!

Du blir tilbudt

 • God opplæring og oppfølging gjennom vikariatet
 • En rolle der du vil oppleve god balanse mellom samarbeid og selvstendig arbeid
 • Å bli en del av et internasjonalt konsern der det kan komme mange fremtidige muligheter
 • En leder som er opptatt av å ivareta de ansatte og som jobber for å sikre støtte i arbeidshverdagen
 • Å bli en del av et mangfoldig arbeidsmiljø: dette bidrar til et mangfold av ideer og driver frem avgjørende innovasjon

Arbeidsoppgaver

I stillingen vil du jobbe med løpende bytte av flow-ventiler i eksisterende løsninger ute hos kunder. Disse er lokalisert over hele Oslo, og du vil etter endt opplæring kjøre ut til kunder etter prosjektplan. Du vil kunne starte og avslutte arbeidsdagen hjemme med 15 minutters inkludert kjøretid begge veier. Kundeservice og gode løsninger vil også være viktige oppgaver du ivaretar i rollen.

Vi søker deg som

 • Er teknisk interessert og ser for deg å trives godt i en praktisk og fysisk jobb
 • Er flytende i norsk, skriftlig og muntlig
 • Har førerkort klasse B og er komfortabel med å kjøre i Oslo
 • Har noen års arbeidserfaring fra serviceyrker med direkte kundekontakt

Drikkevannsløsningene du skal jobbe på er ofte installert i innredning som kjøkkenskap og med tidvis fysisk krevende arbeidsstillinger, er det viktig at du tar godt vare på helsen slik at du unngår skader eller slitasje.

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Selvstendig
 • Serviceorientert
 • Kvalitetsbevisst
 • Problemløser

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

CULLIGAN NORGE AS

Culligan i det norske markedet operer gjennom en rekke selskaper, inkludert Waterlogic, Pure Water og Eden Springs, som alle er en del av vår større konsernstruktur. Totalt har de i Norden ca. 400 ansatte og leverer et bredt spekter av drikkevannsløsninger, samt kaffe- og storkjøkkenkonsepter, til et mangfoldig kundesegment. Målet er å være en foretrukken leverandør og tilby innovative, kvalitetsdrevne og bærekraftige løsninger.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Ida Heidegård Mannsåker eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104133

Søk her!