My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104454

Vi søker sommerhjelp til Nortura!

NORTURA SA

Er du på jakt etter en spennende sommerjobb i sommer? Er du en pliktoppfyllende lagspiller som evner å jobbe selvstendig? Da håper vi å høre fra deg!

Søk her!

Selskap: NORTURA SA

By: Malvik

Stillingskategori: Warehousing / Logistics

Omfang: Fulltid, fra uke 23-33.

Start dato: Snarest, etter avtale. Ideelt sett oppstart uke 23.

Type stilling: Bemanning

Om stillingen

Nortura er en stor industriaktør med over 30 produksjonsenheter, og omlag 4 500 ansatte i konsernet. Anleggene våre tar imot 260 000 tonn med kjøtt og egg hvert eneste år. De største varegruppene er egg, kalkun, kylling, svin, storfe og småfe som sau og geit. I Malvik finner du Norges største og mest moderne slakte- og skjærefabrikk. Vi tar imot både storfe og småfe, og har en betydelig produksjon av deiger sammen med stykking og pakking av deler både fra storfe og småfe.

Med oss på laget søker vi nå etter en stødig person som kan jobbe hos oss ved tøydepoet til Nortura, avdeling Malvik, i sommer. Ideelt sett ønsker vi oppstart uke 23, og behovet strekker seg ut uke 33. I denne rollen vil du være en nøkkelrolle for oss, og bidra med å sørge for at vi har rent utstyr tilgjengelig på rett plass til rett tid. Du vil få grundig opplæring, og jobbe sammen med to trivelige kolleger som har ansvar for de samme arbeidsoppgavene. Arbeidstid i avdelingen er mandag til fredag mellom 07-14. For rett person kan det være muligheter for å jobbe ved fabrikken utover høsten hvis det er ønskelig, men det er da mulig det blir andre oppgaver.

Du blir tilbudt:

  • En interessant jobb i et spennende selskap
  • Fri på helg
  • Mulighet for parkering
  • Tilgang på flotte treningsfasiliteter og kantine

Arbeidsoppgaver

  • Sørge for å ha riktig bekledning tilgjengelig på rett plass i produksjonen til rett tid
  • Noe vasking av mindre utstyr, eksempelvis hansker o.l.

Vi søker deg som

  • Er naturlig ryddig og strukturert
  • Har evnen til å arbeide grundig og nøyaktig
  • Trives med selvstendig arbeid
  • Behersker norsk flytende - både muntlig og skriftlig.

Vår rekrutteringsprosess

Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Dersom vi har behandlet søknaden din og ser at du oppfyller en eller flere av kravene for stillingen vil du som første ledd i prosessen bli tilsendt invitasjon til tester på e-post via vår samarbeidspartner Assessio. Vi ber om at disse tas så snart som mulig, slik at vi får behandlet søknaden din videre.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig, og annonsen kan tas ned før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har fått inn tilstrekkelig antall kvalifiserte kandidater. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme dersom du finner stillingen interessant.

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work, og alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Mia Skjetne Hansen på e-post mia.hansen@academicwork.no eller telefon 926 72 512.

Seneste søknadsfrist er: 26.mai2024

NORTURA SA

Nortura er en stor industriaktør med over 30 produksjonsenheter og omlag 4 500 ansatte i konsernet. Anleggene våre tar imot 260 000 tonn med kjøtt og egg hvert eneste år. De største varegruppene er egg, kalkun, kylling, svin, storfe og småfe som sau og geit.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Mia Skjetne Hansen eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på mia.hansen@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104454

Søk her!