My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15104399

Vil du jobbe med support innen finansbransjen?

SEB Kort

Ønsker du relevant erfaring fra en svært attraktiv arbeidsgiver innen finansbransjen? SEB Kort søker nå etter deres nye Corporate Support Spesialist!

Søk her!

Selskap: SEB Kort

By: Oslo

Stillingskategori: Økonomi/jus/innkjøp

Omfang: Fulltid

Start dato: Snarest

Type stilling: Rekruttering

Om stillingen

Nå har det åpnet seg en mulighet for deg som ønsker en fot innenfor et stort og spennende foretak. Corporate Support er et Nordisk team på 16 ansatte, og i Norge vil du jobbe tett med 3 andre kolleger.

Corporate Supports hovedoppgaver er daglig support og rådgivning av store foretakskunder og salgsorganisasjonen. Dine arbeidsoppgaver vil bestå av ulike administrative oppgaver hvor e-post og telefon er sentrale kommunikasjonsverktøy. Du vil få god opplæring i alle relevante oppgaver som teamet til enhver tid har ansvar for.

I tillegg har Corporate Support ansvar for å sikre at alle deres foretakskunder til enhver tid oppdaterer sin KYC/AML informasjon i henhold til det regulatoriske regelverket. I rollen vil du få god innsikt, kunnskap og erfaring innen finansbransjen og spesielt innenfor betalingsløsninger og foretakskunder. Denne erfaringen er noe du vil dra nytte av videre i din karriere.

Arbeidsoppgaver

 • Kundeservice og support
 • Besvare kundehenvendelser på e-post og telefon
 • Fakturering av tilleggstjenester
 • KYC oppdateringer
 • Opplegg av kunde i systemer
 • Sikre rett produkt og løsning for foretakskunder
 • Supporte Eurocard Portal administratorer
 • Jobbe på tvers av Norden

Vi søker deg som

 • Gjerne har erfaring innen økonomi, markedsføring, administrasjon eller likende
 • Har jobbet administrativt tidligere, og gjerne med kundekontak
 • Har god Excel kunnskap
 • Har interesse for finansbransjen
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig på både norsk og engelsk

For å lykkes i rollen er dine personlige ferdigheter:

 • Samarbeidende
 • Serviceorientert
 • Selvgående

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

SEB Kort

SEB er en ledende nordisk leverandør av finansielle tjenester. Som relasjonsbank tilbyr de finansiell rådgivning og et bredt utvalg av banktjenester til alle kundegrupper i Sverige og Baltikum. I Norge har de også et omfattende tilbud innen Private Banking. SEB er til stede i mer enn 20 land over hele verden og konsernet har rundt 16 000 ansatte. SEB Kort er et heleid datterselskap av SEB og et ledende kortselskap i Norden. SEB Kort jobber med flere kjente merkevarer som SEB, Eurocard og Diners Club, i tillegg til co-brand partnere som Jyske, SAS og Circle K. SEB Kort er til stede i Sverige, Norge, Danmark og Finland, og har totalt ca. 600 ansatte.

Bli direkte rekruttert til SEB Kort

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Julia Bergelova eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15104399

Søk her!