My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15102997

Vil du spesialisere deg i Data Engineering & Analytics? Vi hjelper deg dit!

Er du nysgjerrig på hvordan data påvirker bedrifters beslutningstaking? Hvorfor ikke bruke din analytiske side hos en organisasjon som gir deg muligheten til å analysere data? På 12 uker vil du få den kompetanseutviklingen du trenger for å sikre deg oppdrag gjennom Academic Work.

By: Oslo

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid, 100%

Start dato: 10.06.24

Type stilling: Bemanning

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Etterspørselen etter Data Engineering & Analytics-konsulenter er økende, og fagområdet har utviklet seg til et satsingsområde for bedrifter i alle industrier. Riktig kompetanse er essensielt for å kunne håndtere store mengder data og tall som gir deg muligheten til å jobbe med varierte og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver. Mer data samles og lagres enn noen gang før, men data i seg selv er verdiløs med mindre den tas i bruk. Her spiller Data Engineering & Analytics-konsulenter en helt sentral rolle med sin spisskompetanse innen dataprosessering, analyse og kunstig intelligens.

Du får muligheten til å jobbe med ulike spennende prosjekter i samarbeid med kunder som opererer i forskjellige bransjer, eksempelvis finans, helse, IT, forsikring og bank. Utdanningsmetoden bygger på Accelerated learning som er en rask vei til ny karriere for de som ikke er redde for en spennende utfordring. Spesialiseringen fokuserer på praktisk læring, høyt tempo og kontinuerlig feedback.

Se videoen om lærerne Snorre og Kristoffer som forteller mer om Academy-programmet!

Vi søker deg som

 • Har minimum bachelorgrad innen IT eller ingeniør-utdanning med relevante IT-fag. Her kan lang og relevant erfaring kompenseres for manglende formell utdanning
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter
 • Er nysgjerrig og ønsker feedback
 • Har evne til å jobbe selvstendig og i team
 • Er en problemløser av natur
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig Dersom du får plass på programmet vil du i første omgang gå inn i en 4 ukers periode med obligatorisk forkurs som lærer deg de grunnleggende ferdighetene, før du starter 12 uker med intensiv utdanning. Etter disse 12 ukene vil du være klar for å bidra som IT-konsulent i både små og store prosjekter.

Praktisk informasjon

Kurset: Academic Work Academy-kurset er kostnadsfritt. og har oppstart 10.06.24. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken: 08:00-16:00. Gjennom Academy tilbyr vi en valgfri låneordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 13.05.24
 • Individuelle forstudier: 13.05.24-07.06.24-29.10.23, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart: 10.06.24
 • Eksamen/Graduation: 13.09.24
 • Første arbeidsdag hos kunde: 16.09.24

Rekrutteringsprosessen:

 • Innledende telefonsamtale
 • Telefonintervju
 • Dybdeintervju
 • Avklaringssamtale
 • Kontraktsignering Du fortsetter søknadsprosessen til Academy ved å klikke på ”Søk her!”. Merk at vi har løpende selektering og at plassene vil fylles opp fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å sende inn søknad snarest mulig.

Spørsmål?

Har du spørsmål angående Academy eller rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her academy@academicwork.no

Hva er Academic Work Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet Academic Work Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjonene for nye utfordringer og en ny karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academy bygger fremtidens skole, i dag!

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Academic Work og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Academic Work.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Bli en del av Academic Work

Som konsulent for Academic Work tilbyr vi gode muligheter for deg til å vokse faglig og til å knytte verdifulle kontakter for fremtiden. Vi tar oss av din kompetanseheving og tilbyr også grunnleggende bærekraftig utvikling.

Les mer om vårt konsulenttilbud
Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Banaz Jamal Rafiq eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på academy@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15102997