info
ADVARSEL! Feilaktige meldinger om ledige stillinger sirkulerer for tiden på sosiale medier, disse kommer ikke fra Academic Work. Vi ønsker å informere deg om at disse ikke er tilknyttet oss, og avsenderen bruker vår merkevare uten vår tillatelse. Vårt råd er å ikke svare eller gjøre noe (f.eks. klikke) på disse meldingene. Du kan trygt og sikkert søke etter ledige stillinger på nettsiden vår.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
Jobbsøkerexpand_more
Bedriftexpand_more
Finn medarbeiderexpand_more
Utvikle ferdigheterexpand_more
Bli en bedre arbeidsgiverexpand_more
Hvorfor samarbeide med ossexpand_more
Guider og artiklerexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
Kontakt ossexpand_more
Våre kontorerexpand_more
Presseexpand_more
Annetexpand_more
chevron_left
Søkeresultater
annonse-ID: 15100560

Vil du være med å modernisere Norges banksystem sammen med Tietoevry Banking?

Tietoevry Banking Norway AS

Som utvikler hos oss vil du jobbe med banktjenestene som halvparten av Norges befolkning bruker. Du vil bli en del av et miljø som verdsetter din kunnskap, og som ønsker å bidra til din videre utvikling.

Søk her!

Selskap: Tietoevry Banking Norway AS

By: Oslo, Trondheim eller Bergen

Stillingskategori: IT

Omfang: Fulltid

Start dato: Etter avtale

Type stilling: Rekruttering

Andre: Mulighet for å jobbe hybrid

Om stillingen

Vår avdeling Next Generation Core Banking (NX Core) har nettopp gått live med en ny plattform for banksystemet vårt, og våre 7 tverrfunksjonelle team jobber hver dag med å videreutvikle og forvalte systemet og sikre en god migrering av våre kunder til den nye plattformen. Vårt daglige arbeid hjelper 2,5 millioner nordmenn til å handle mat, se beløp på sparekontoen og slippe å vente 0,001 sekunder for å se oversikt over banktransaksjoner. Vi søker nå flere utviklere til å fortsette å bygge sikre og samfunnskritiske systemer som får det norske samfunnet til å fungere.

Tre av teamene våre trenger flere utviklere, hvilket team tiltrekker deg?

I Kontoteamet sørger vi for at våre kunder ser pengene deres på bruks- og sparekonto, med tilhørende renter og gebyrer. Vi har stort fokus på kunnskapsdeling og kompetanseheving, og du vil lære det du trenger å forstå innenfor bank og finans. Vår nye løsning sørger for at bankens ansatte vil få et mer effektiv hverdag og moderne system.

Transaksjonsteamet har stort fokus på ytelse da det skal håndtere svært store volumer på kort tid. Når du ser eller søker etter transaksjoner i bank-appen din, hentes informasjon fra databasen til vårt team. Vi jobber kontinuerlig med små forbedringer for å spare millisekunder og alltid være tilgjenglig.

Vi i Migreringsteamet sørger for at alle de norske bankene som skal over til vår nye plattform får en sømløs overgang. Vi konverterer transaksjonene til transaksjonssystemet og kontoer til kontosystemet og all data lastes inn automatisk. Vi setter vår stolthet i å migrere data med høy ytelse og uten feil.

Hva får du som utvikler i Tietoevry Banking?

 • Bli en del av et av våre tverrfunksjonelle team med både erfarne og unge kolleger
 • Fagdag hvert kvartal, hvor vi fokuserer på kunnskapsdeling på dagen og sosialt og middag på kvelden
 • Møtefri tid mellom 9-14, der du sitter i par eller gruppe med andre utviklere for fokusere på det dere kan best!
 • Jobbe tett sammen med erfarne utviklere for kunnskapsdeling
 • Høy grad av fleksibilitet, og mulighet til å bestemme hvordan dere som team skal jobbe sammen
 • Hovedkontoret er på Fornebu, men du kan også jobbe på kontorene våre i Trondheim eller Bergen. I tillegg har du mulighet til å jobbe på hjemmekontor noen dager i uken
 • En trygg og solid arbeidsplass. Vi har vært den ledende leverandøren av kjernebanksystemer i 40 år og med vårt fokus på fornyelse vil vi fortsatt være det i fremtiden

Arbeidsoppgaver

 • Designe og utvikle samfunnskritiske systemer med rask repsonstid, høyt volum, tilgjengelighet og ytelse
 • Bidra i alle faser av utviklingens livssyklus
 • Skrive godt designet, testbar, effektiv kode i Java og/eller Kotlin

Vi søker deg som

 • Har arbeidserfaring innen programmering og ønske om å jobbe med objektorientert backend-utvikling
 • Har gode kunnskaper i norsk og engelsk

Det er en fordel om du har en høyere utdanning innen programmering, realfag eller ingeniør.

For å lykkes som utvikler hos oss tror vi at du er en kvalitetsbevisst problemløser som synes det er gøy å lære nye ting og liker å dele kunnskapen du har fått med andre. Og du må like samarbeid: vi jobber i par/gruppe/team stort sett hele dagen!

Rekrutteringsprosess

Vår rekrutteringsprosess håndteres i samarbeid med Julia i Academic Work. Etter at du har sendt inn din søknad, vil Academic Work gjennomføre en innledende telefonsamtale, og rekrutteringsprosessen inkluderer et bli-kjent-intervju med Tietoevry Banking før du vil ha en parprogrammeringsoppgave med en utvikler i teamet.

Utvelgelsesprosessen er kontinuerlig, og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt på kandidat@academicwork.no.

Tietoevry Banking Norway AS

Les mer om oss her.

Bli direkte rekruttert til Tietoevry Banking Norway AS

Igjennom denne tjenesten blir du direkte ansatt hos vår kunde. Rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work, og vi vil støtte deg underveis i prosessen.

Happy group icon

Har du spørsmål om denne stillingen

Julia Bergelova eller en av kollegaene i rekrutteringsteamet svarer deg gjerne på kandidat@academicwork.no Angi annonse-ID i din e-post: 15100560

Søk her!