Ny medarbeider

Å få på plass en ny medarbeider kan i mange tilfeller bety å få inn ny energi, ny kunnskap og nye tanker. Det vi jobber med i praksis er energien, kraften og viljen som driver mennesker fremover. Når du har behov for en ny medarbeider vil vi, i tillegg til å finne personer med rett kompetanse, finne personer med den energien, kraften og viljen som skal til for å kunne utvikle bedriften ytterligere.

I Academic Work har vi lang erfaring med å hjelpe våre kunder med å finne nye medarbeidere innenfor de aller fleste områder og bransjer. Vi treffer vår målgruppe allerede tidlig i deres studier og har gjennom tiden lært oss mye om hva denne gruppen ønsker når de skal starte i ny jobb, enten det er som ansatt via oss eller som fast medarbeider hos dere.
 
Våre kandidater er young professionals og med det mener vi studenter og nyutdannede med noen års arbeidserfaring. Vi opplever at noe denne gruppen har til felles er energi, utviklingsvillighet og ambisjon. I samarbeid med deg setter vi sammen den rekrutteringsprosessen du ønsker, og setter oss som mål om å bli ditt førstevalg når du velger ditt bemanning- og rekrutteringsselskap.

 

Vil du bli kontaktet?

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn