AW Group

Vi er AW Group. Som andre familier deler vi felles historie og felles fremtid. Vi sikter med den samme visjonen, vi drives av de samme kjerneverdiene, og vi hjelper hverandre fremover. Ved å jobbe og omgi oss med ambisiøse mennesker, har vi gått fra å være en liten start-up til en internasjonal bedrift. Vår suksess er resultatet av at vi tiltrekker oss de riktige medarbeidere, kandidatene og konsulentene - fordi mennesker får ting til å vokse og vår misjon som familie er å få mennesker til å vokse.

Begynnelsen på reisen

For 20 år siden, i 1998, hadde tre venner i Sverige en idé om å bringe sammen sine studievenner og selskaper med behov for deltidsansatte. Det var starten på Academic Work. I dag har vi et stort antall kontorer, ikke bare i Sverige, men også Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Sveits. Bemanning og rekruttering har alltid vært kjernevirksomheten til Academic Work, og gjennom årene har vi hjulpet mer enn 135 000 young professsionals med å finne en jobb, samtidig som de oppfyller kundens personalbehov. Kraften og potensialet til denne målgruppen har alltid vært sentral for oss. Det er derfor vi, som rekrutteringsselskap, definerer oss som Home of the Young Professionals.

Vi står ikke stille, tvert imot, vi beveger oss alltid fremover. Gjennom å finne nye og flere måter å hjelpe bedrifter med å attrahere og rekruttere talentfulle mennesker, begynte vi å vokse til noe mye større enn bare Academic Work. Vi har blitt en familie – AW Group.

Våre nye familiemedlemmer

AW Group er en samling av merkevarer som tilsammen jobber for å lokke frem vekstpotensialet som finnes i mennesker og selskaper. I AW Group finner du Academic Work, som tilbyr bemanning og rekruttering av young professionals, AW Instajobs, et digitalt verktøy for rask bemanning til alle døgnets timer, Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning programs innen bransjer og områder der det er kompetansebrist, Digitalent, et konsultbyrå med høykvalifiserte IT-konsulter, og AW Executive Search som er spesialisert på rekruttering av ledere gjennom executive search og interim management.

AW Group har virksomhet i seks land, 1 600 medarbeidere og en omsetning på ca 4 milliarder SEK

Som familie har vi aldri hvilt oss på tidligere prestasjoner. Vi ser alltid fremover, ivrige etter å innovere og utfordre status quo . enter image description here

Vil du bli en del av familien vår?

Vi er stadig på jakt etter flere flotte mennesker som kan bli en del av familien vår. Under kan du se alle interne stillinger som vi har ute, eller kontakt oss på tlf. 21 30 53 01 for å høre mer.

Se våre interne stillinger
Del artikkelen