AW Family

Som andre familier deler vi felles historie og felles fremtid. Vi sikter med den samme visjonen, vi drives av de samme kjerneverdiene, og vi hjelper hverandre fremover. Ved å jobbe og omgi oss med ambisiøse mennesker, har vi gått fra å være en liten start-up til en internasjonal bedrift. Vår suksess er resultatet av at vi tiltrekker oss de riktige medarbeidere, kandidatene og konsulentene - fordi mennesker får ting til å vokse og vår misjon som familie er å få mennesker til å vokse.

Begynnelsen på reisen

For 20 år siden, i 1998, hadde tre venner i Sverige en idé om å bringe sammen sine studievenner og selskaper med behov for deltidsansatte. Det var starten på Academic Work. I dag har vi et stort antall kontorer, ikke bare i Sverige, men også Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Sveits. Bemanning og rekruttering har alltid vært kjernevirksomheten til Academic Work, og gjennom årene har vi hjulpet mer enn 135 000 young professsionals med å finne en jobb, samtidig som de oppfyller kundens personalbehov. Kraften og potensialet til denne målgruppen har alltid vært sentral for oss. Det er derfor vi, som rekrutteringsselskap, definerer oss som Home of the Young Professionals.

Vi står ikke stille, tvert imot, vi beveger oss alltid fremover. Gjennom å finne nye og flere måter å hjelpe bedrifter med å attrahere og rekruttere talentfulle mennesker, begynte vi å vokse til noe mye større enn bare Academic Work. Vi ble en familie – AW-familien.

Våre nye familiemedlemmer

Nye behov oppstår når eksisterende behov endres. For å holde tritt med utfordringene våre kunder står overfor, valgte vi i 2016 å dele Academic Work Holding AB i to forretningsgrupper - Academic Work Solutions AB og Academic Work X (AWX). AWX gjør oss tilpasningsdyktig og lydhør for trender og krav fra våre kunder. Academic Work Solutions AB fortsetter å fokusere på bemanning og rekruttering, og AWX har innovative bedrifter som er knyttet til kjernevirksomheten til Academic Work. Innen AWX finnes Academy, et selskap som tilbyr Accelerated Learning programmer på områder med kompetansemangel, Happo, en skybasert rekrutteringsplattform som gir kunden og rekrutteren en god og jevn oversikt over alle rekrutteringsprosesser, Digitalent, vårt IT-firma med høyt kvalifiserte IT-konsulenter og Wyncode som tilbyr Accelerated Learning Programs

Som familie har vi aldri hvilt oss på tidligere prestasjoner. Vi ser alltid fremover, ivrige etter å innovere og utfordre status quo.

enter image description here

Vil du bli en del av familien vår?

Vi er stadig på jakt etter flere flotte mennesker som kan bli en del av familien vår. Under kan du se alle interne stillinger som vi har ute, eller kontakt oss på tlf. 21 30 53 01 for å høre mer.

Se våre interne stillinger
Del artikkelen