Account Manager hos Academic Work

Velkommen til Academic Work og rollen som Account Manager. I artiklene på denne siden vil du treffe flere av oss som jobber her. Vi vil gi deg informasjon, inspirasjon og tips. Vårt mål er at du skal få et grundig inntrykk av rollen, vår vekst og motivasjon til å jobbe her.

Søk på stilling som Account Manager

Som Account Manager hos Academic Work er din rolle å identifisere behovene til våre nye og eksisterende kunder, og du er ansvarlig for å selge våre rekruttering- og bemanningsløsninger. Dette innebærer at du har en ekstremt viktig oppgave å utføre; du hjelper våre kunder med deres mest verdifulle ressurs – deres ansatte. Ved å gjøre dette bidrar du, sammen med resten av Academic Work, til å hjelpe young professionals å finne jobber og bygge karrierer. Dette er noe å være stolt av. Du innehar en jobb som virkelig betyr noe, både på et individuelt nivå, men også i det større bilde. Er dette noe for deg?

Jeg ønsker å jobbe som Account Manager!

Alle kan lykkes i rollen som Account Manager hos Academic Work. Det vi leter etter er potensialet og riktig personlighet. Hos Academic Work vet vi at vår kultur blomstrer. Hvordan er dette mulig? Fordi vi har verdier som er enkle, men likeså, utrolig viktige. Share energy, beat yesterday og show heart.

Les mer om vår kultur og livet hos Academic Work

Hvilken karakter er du?

Hos oss tror vi på personlige egenskaper, motivasjon og ambisjon. Vi tror at det er dette som gjør at du lykkes i rollen. Dine studier og/eller arbeidserfaring kan hjelpe, men det aller viktigste er personlige egenskaper og potensiale. Våre Account Managere er i dag en sammensetning av vidt forskjellige mennesker, fra forskjellige studier, yrker og bakgrunner. Til felles har de at de tar ansvar for egen utvikling og liker å slå mål.

Les mer om våre Account Managere

Er du nysgjerrig på rollen som Account Manager?

Acount manager, key account manager, salgssjef eller bare selger – kjært barn har mange navn. Selger er for mange en kjent rolle, en stillingsbetegnelse man finner i de fleste bedrifter- kanskje det til og med er den viktigste posisjonen i mange bedrifter.

Hvilken karakter er du?

Slik vil vi utvikle deg!

Vi tror at ambisjon er en av de sterkeste drivkreftene du kan ha når du jobber for å oppnå et resultat. Derfor ønsker vi å vise vår beundring for og tro på ambisjon gjennom å belønne nettopp dette. Det å tilby deg verktøy for din videre utvikling er ett eksempel på dette. Som Account Manager hos oss er du fra første dag deltaker i det vi kaller «Account Manager Training Program». Dette er vårt kompetanseutviklingstilbud til deg som tilhører salgsavdelingen hos oss, programmet løper over flere år.

Les mer om Account Manager Training Program

Samarbeidet på tvers av våre avdelinger

I Academic Work samarbeider alltid en AM og en CM om kunden og behovet kunden vil vi skal hjelpe dem med. Det er flere grunner til at vi ønsker å gjøre dette. Erfaringsmessig ser vi at de som lykkes godt i rollen som AM har en god evne til samarbeide med CM.

Les mer om Samarbeidet mellom AM og CM

Rekrutteringsprosessen – dette bør du vite

I Academic Work har vi en gjennomarbeidet og grundig rekrutteringsprosess. Den er tatt frem for at du skal ta rett avgjørelse og for at vi skal velge de rette kollegene. Thea har rollen som Talent Acquisition Manager og har ansvaret for våre interne rekrutteringsprosesser. Når du søker rollen som Account Manager hos oss vil du gå igjennom en rekke ulike steg.

Les mer om rekrutteringsprosessen vår
Del artikkelen