Bli en del av Academic Work

Hver eneste dag bygger vi karrierer for young professionals og skaper muligheter for våre kunder. Det er hva vi gjør, som selskap er det i vårt DNA. Vårt fokus på disse områdene er det som har gjort oss i stand til å vokse fra et lite selskap, til et selskap med over 1000 medarbeidere, fordelt over seks markeder, med en turnover på nærmere to milliarder kroner.

Se ledige stillinger i Academic Work

Ved å alltid rekruttere de rette medarbeiderne, ved å kontinuerlig bry oss om kulturen vår og ved å verne om all den energien og ambisjonen som vi besitter i organisasjonen vår, vet vi at vi vil være i stand til å fortsette denne fantastiske reisen. Vi vet også at mye av den virkelige moroa fremdeles ligger fremfor oss. Dette er reisen vi ønsker å dele med deg. Vil du bli en del av Academic Work?

Ledige stillinger

Våre roller

Vi har hjulpet over 130 000 Young Professionals med å finne jobber. Dette har vi gjort mulig gjennom et fantastisk sammarbeid mellom våre Account Managere – som hjelper bedrifter med bemanningsbehovene deres, og våre rekrutterere – som finner de best passende kandidatene, samtidig som de fungerer som kandidatenes karrierepartnere. Bak kulissene bidrar også våre støttende funksjoner, blant annet marked, People & Performance og Finance, som sammen gjør lagarbeidet vårt enda bedre.

Livet hos Academic Work

Academic Work startet med en gruppe nære venner som hadde en idé om å matche studenter med bedrifter. Stemningen i den lille kjelleren hvor idéen oppstod var en blanding av besluttsomhet, fokus, samarbeid, svette og tårer. Men for det meste var det mye latter. Og denne spesielle stemningen har aldri forlatt Academic Work.

Din karriere

Hos Academic Work oppfordrer vi til, og belønner ambisjon. Vi tror på at en god kombinasjon av ansvar og muligheter, vil føre til et ønske om å vokse, delta og - aller viktigst; være lykkelig på jobb. Dine bidrag og din utvikling vil bli belønnet på ulike måter. En ny rolle, høyere godtgjørelse eller en velfortjent belønning er noen av eksemplene på dette.

AM training program

Vi tror at ambisjon er en av de sterkeste drivkreftene du kan ha når du jobber for å oppnå et resultat. Derfor ønsker vi å vise vår beundring for og tro på ambisjon gjennom å belønne nettopp dette. Vi gjør det på flere måter, og det å tilby deg verktøy for din videre utvikling er ett eksempel på dette. Som Account Manager hos oss er du fra første dag deltaker i det vi kaller «Account Manager Training Program». Dette er vårt kompetanseutviklingstilbud til deg som tilhører salgsavdelingen hos oss, og programmet løper over flere år.

Del artikkelen