Globetrotteren

Julie er 26 år og har jobbet som Account Manager i Academic Work i 4 år. Hun elsker å reise og er stadig på farten. Julie er åpen, utadvendt og kan tilpasse seg enhver person hun møter. Hun kjenner se derfor mest igjen i personligheten "globetrotteren".
Nå søker vi flere Account Managere både i Oslo og Trondheim! Oppstart fra august 2019.

Søk på stilling som Account Manager

Hvorfor vil du beskrive deg selv som globetrotteren?

Som Account Manager tilpasser jeg meg hele tiden forskjellige kunder og mennesker for å bygge relasjoner og lære kunden å kjenne. I tillegg er jeg glad i å reise og bruker enhver anledning til å dra på tur.

Les mer om andre karakterer i Academic Work

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Jeg har en bachelor i journalistikk og kommunikasjon fra Kingston University i London. Etter studiene jobbet jeg først et halvt år som praktikant på kultur og informasjonsavdelingen ved den norske ambassaden i London og deretter som IT-rekrutterer. Etter fire år i London, kom jeg over stillingsannonsen i Academic Work og flyttet til Oslo.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

Miljøet vi har på kontoret, frihet under ansvar og å møte nye mennesker! Hele tiden får jeg møte nye kunder, med nye behov og utfordringer. Jeg synes også det er veldig givende å hjelpe kunden med å løse et behov eller utfordring de har hatt, i tillegg til å kunne se resultater ved at noen får seg en jobb.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

Det er ikke bare et øyeblikk det er flere! Både det å få min aller første kunde eller det å bli teamleder står igjen som høydepunkter på hver sin måte. Men må jeg velge ut én ting så må det bli da jeg vant prisen for «Mest fornøyde kunder». Da dro alle vinnerne sammen med ledelsen ned til Sitges i Spania, hvor vi bodde i en fantastisk villa, leide katamaran, fikk massører til villaen og spiste utrolig god mat.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

Det å jobbe i Academic Work er både utfordrende men samtidig utrolig gøy! Det er høyt tempo, mye utfordringer og man får ansvar fra dag én. Det er mange utviklingsmuligheter både i og utenfor rollen; blant annet ble jeg salescoach etter to år og et halvt år senere ble jeg Teamleder. Å kunne få være med å utvikle de andre i teamet og samtidig påvirke beslutninger på et større nivå er ekstra gøy.

Til slutt må jeg trekke frem den fantastiske kulturen vi har, jeg har fått utrolig mange fine sosiale minner og venner i Academic Work. Du vil oppleve å bli sett, møtt med et smil og energi hver morgen!

Del artikkelen