Gourmetkokken

Det koker rundt denne personen i teamet. Oppgaver løses og komponeres som en meny, i rasende tempo og allikevel vakkert, effektivt og kreativt - og fra kjøkkenet sendes det alltid kvalitetsretter tilpasset hvert enkelt ønske
Nå søker vi flere Account Managere både i Oslo og Trondheim! Oppstart fra august 2019.

Søk på stilling som Account Manager

Hvorfor vil du beskrive deg selv som gourmetkokken?

Jeg er en utadvendt person som liker å prøve nye oppskrifter og fremgangsmetoder. Det er først når man går utenfor oppskriften, at man får spennende og nye resultater. Som person er jeg uredd, sosial og trives med å ha mange kokende kjeler og stekende panner på samtidig.

Hvilken karakter er du?

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Jeg har allerede vært innom mye forskjellig - fra å utføre markedsundersøkelser ved siden av studiene i Glasgow til å jobbe med kommunikasjon i Paris. I tillegg har jeg erfaring med B2B salg.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

Det er en veldig variert hverdag hvor man hele tiden må være løsningsorientert - her er ingen situasjon eller kunde den samme. Det er et høyt energinivå på salgsavdelingen, og man blir lett påvirket av den gode stemningen på kontoret.

Academic Work er i vekst og med det følger det mange spennende karrieremuligheter og potensiale for å utvikle seg. I tillegg kommer det inn nye kolleger med ny kunnskap og store ambisjoner, det er inspirerende.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

Det må være da jeg landet mitt aller første oppdrag. Det var en utrolig god følelse å vite at jeg både har hjulpet en bedrift med å løse sitt behov, samt en young professional med sin første jobb – og dette på en veldig god måte.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

Det er et godt felleskap og en kultur hvor alle heier på hverandre. Det er mye selvstendig arbeid og vi hedrer gode enkeltprestasjoner, men det er sammen vi skaper gode resultater og slår nye rekorder hvert år!

Del artikkelen