Influenceren

Sara Kristine er 26 år og har jobbet som Account Manager i Academic Work i 1 år og 6 måneder. Med en «bubbly» personlighet, som daglig sprer glede og energi på kontoret, kjenner Sara seg best igjen i personligheten "Influenceren".
Nå søker vi flere Account Managere både i Oslo og Trondheim! Oppstart fra august 2019.

Søk på stillingen som Account Manager

Influenceren:

Har en påvirkningskraft til å inspirere andre med nye idéer, og motivere sine tilhengere til å utføre en handling. I et team er dette personen som skaper engasjement, motiverer og inspirerer sine kolleger

Hvilken karakter er du?

Hvorfor vil du beskrive deg selv som influenceren?

Jeg er veldig glad i og opptatt av mennesker. Mitt ønske er å bidra til at de rundt meg har det bra og trives. Jeg er en «bubbly» person som liker å spre mye glede og energi. Det å se kolleger lykkes, gir meg mye motivasjon og inspirasjon. I Academic Work er det ikke noe sperre på hvor mye glede, inspirasjon og energi man kan spre på kontoret, sky is the limit.

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Jeg har jobbet 4 år som frisør. Etter frisørkarrieren valgte jeg å ta en Bachelor i markedsføring og salgsledelse. Under studiene jobbet jeg deltid som resepsjonist på Høyskolen Kristiania.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

Det aller beste er arbeidsmiljøet, man er ansvarlig for egen hverdag og egen prestasjon. Du får utrolig bra støtte og rammeverk med et team, en teamleder og en salescoach. Dette gir så gode forutsetninger for å kunne lykkes. Her er det lov til å lykkes, og lov til å være glad for det. Alle heier hverandre frem. Det er lett å tenke at dette kun er en salgsjobb, men vi utgjør faktisk en forskjell. Vi gir young professionals en jobb i næringslivet.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

Jeg kommer aldri til å glemme den følelsen av å få inn mitt første salg, etter å ha booket x-antall møter. Den følelsen, da jeg da endelig kunne plinge inn salget til jubel fra hele avdelingen, er den følelsen jeg etterstreber hver dag, den følelsen av å lykkes.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

Det er et fremoverlent miljø som tar vare på alle de ansatte, og ser hver og én for hva man presterer, men også hva ens potensiale er. Det er ikke noe grense for hvor langt man kan nå, hvis man selv ønsker det. Har du en dårlig dag vil det alltid være noen som snapper det opp. Da kommer det gjerne en kollega bort med en kaffekopp eller en salescoach, som setter seg ned med deg en time for å hjelpe deg med å lykkes.

Det er gøy at vi som firma gjør det så bra. Det, at vi har blitt kåret til årets rekrutteringsbyrå, er nok et bevis på at det vi gjør er riktig. Etter et halvt år i Academic Work ser jeg ikke på kolleger som kun kolleger, men også som venner. Vi har mange sosiale arrangementer gjennom jobben; turer, teamkvelder, afterwork og awards, men vi finner også på ting som ikke er jobbrelatert. Alt dette tilsammen gjør det til et veldig trygt og godt miljø.

Del artikkelen