Livet hos Academic Work

Academic Work startet med en gruppe nære venner som hadde en idé om å matche studenter med bedrifter. Stemningen i den lille kjelleren hvor idéen oppstod var en blanding av besluttsomhet, fokus, samarbeid, svette og tårer. Men for det meste var det mye latter. Og denne spesielle stemningen har aldri forlatt Academic Work.

Våre roller

En kultur som inspirerer

En kultur betyr ingenting dersom det kun er notert på et ark og gjemt bort et sted. Kultur er en levende ting. Det er selskapets sjel. Og, som med alle levende ting, behøver den andre for å blomstre. Den må leves hver eneste dag gjennom hver ansatt i selskapet. Hos Academic Work vet vi at vår kultur blomstrer. Hvordan er dette mulig? Fordi vi har verdier som er enkle, men likeså, utrolig viktige. Share energy, beat yesterday og show heart

enter image description here

Share Energy

Livet starter med energi. Det er kilden for vekst for alt. Dess mer energi du har, desto mer vokser du som individ. Vi som bedrift ønsker å være en kilde til energi og vi blir dette ved å dele positiv energi med hverandre. Vi vil være et sted der vi har mye å gi og hvor vi hjelper hverandre å finne flere måter å skape energi på – sammen.

Beat yesterday

Man føler seg bra når man får muligheter til å utvide egne horisonter og lære noe nytt. Når vi alle – alltid – jobber for å slå gårsdagens prestasjoner blir vi sterkere og smartere som én helhet. I Academic Work arbeider vi hardt for å forbli nysgjerrige, uredde, støttende for hverandre og ærlige nok til å reflektere over våre egne handlinger. Dette gir kollegaer, og et selskap, som vil utvikle seg og som alltid har en vilje til å bli enda bedre.

Show heart

Et godt liv bunner ned i det å bry seg om andre, og å omgis med andre som bryr seg like mye tilbake. Det å bry seg betyr at man gjør en innsats i det å virkelig se, hjelpe og støtte hverandre. Vi vet at våre utrolige fremganger har vært med på å utvikle det sterke fellesskapet vi har. Samtidig jobber vi også kontinuerlig for at nettopp dette fellesskapet skal bli enda sterkere for hver dag som går.

Vi tror på engasjement!

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og vi tror at medarbeidere som er engasjerte og motiverte – presterer bedre. Derfor ønsker vi å feire våre kollegers største prestasjoner og inspirere til at alle vil sikte enda høyere det kommende året! AWards er en begivenhet hvor vi får muligheten til å feire vår felles prestasjoner og feire noen av våre mest fremragende kollegaer. AWards starter med en inspirerende konferanse om dagen og avsluttes med en spektakulær gala om kvelden – i ekte Academic Work stil!

Hva ligger i fremtiden?

Academic Work ble grunnlagt i Sverige i 1998, av tre studenter. Neste land som sto for døren var Norge, deretter etterfulgt av Finland og Danmark. Tyskland var så det femte markedet vi entret, før Sveits, hvor vi i dag opererer i den fransk-talende delen. Det er spennende å tenke på hvor mye mer vi kan vokse på hvert av disse markedene – og å tenke på hvilke nye land vi kan overvinne. Våre ambisjoner når det kommer til ekspansjon er høye – bli med i Academic Work og bli en del av den fantastiske reisen vi har foran oss!

Del artikkelen