Polfareren

Polfareren er den viljesterke oppdageren som ikke ser hindringer, kun muligheter. Det finnes ingen begrensende komfortsone. Dette er eventyreren som ikke bruker tid på å se seg tilbake, det er mye mer interessant å undersøke hva som venter rundt neste sving.
Nå søker vi flere Account Managere både i Oslo og Trondheim! Oppstart fra august 2019.

Søk på stilling som Account Manager

Hvorfor vil du beskrive deg selv som polfareren?

Jeg har et stort pågangsmot og er veldig målbevisst. Det er ikke rom for å feile, derfor har jeg presisjon i alt jeg gjør, fra planlegging til gjennomførelse. Jeg er mentalt sterk og takler uforutsette utfordringer. Jeg tåler motgang fordi jeg er løsningsorientert, og vet at den beste læringen ofte kommer i motbakke.

Hvilken karakter er du?

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Livets skole, eller learning by doing som man sier. Jeg har vært innom retail, vært butikksjef, jobbet som Online Marketing Area Manager. I tillegg har jeg vært restaurantsjef, nattklubbansvarlig og reisende selger.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

Det er allsidigheten i hverdagen. Det er både inne - og uteaktiviteter og mye blir gjort på telefon. Og så er det høydepunktet, det å følge opp og reise ut i møter. Business -aspektet ved det, forhandlingene med kundene. Jeg har en trygghet når jeg er ute i møter i og med at jeg vet at vi leverer kvalitet og profesjonalitet i alle ledd.

Academic Work som arbeidsplass er magisk, både når det gjelder kultur og gjennomføringsevne av ideer. Forventningene du har til stillingen som Account Manager stemmer overens med realiteten. Det er et fantastisk introduksjonsprogram når man starter. Det finnes så mye kompetanse in-house, det gjør at man hele tiden kan lære. Academic Work er en fremoverlent og nytenkende bedrift.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

Den mestringsfølelsen og egenutviklingen jeg fikk kun etter to måneder, er utrolig gøy. At min innsatsvilje og pågangsmot allerede har blitt lagt merke til, i form av kulturkort og skryt på tvers av avdelinger og roller setter jeg stor pris på. Nå har jeg jobbet her i litt over 1 år og kan virkelig si at her blir prestasjoner sett og lagt merke til.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

Det er energigivende og inspirerende, man føler man er med på å gjøre en forskjell og bygge merkevaren Academic Work videre. Det er en bratt læringskurve og det er motiverende. Man skjønner tidlig at her er det mye fremtidsmuligheter. Her det kun opp til en selv å sette mål for hvor langt man vil nå eller hvilken vei man vil gå.

Del artikkelen