Sales Team Manager

Sandra er en musikknerd som elsker å reise, så vel som å ta med seg fiskestangen på en lengere tur i marka. Hun startet å jobbe som Account Manager i Academic Work i 2016, og jobber i dag som 50% Account Manager og 50% Sales Team Manager. Vi tok en prat med Sandra for å få en bedre forståelse av hennes rolle i Academic Work.

Hvilke egenskaper bør man ha for å trives i rollen?

Å være strukturert, målbevisst og tilpasningsdyktig er noen av egenskapene som kommer godt med i denne rollen.

Hvordan opplever du det å ha resultatansvar for teamet?

Veldig gøy! Det kreves enormt med planlegging og struktur for å få til forutsetninger for å kunne nå de høye målene og resultater vi skal nå. Når strukturen er på plass, så handler det mye om oppfølging og det å få sine medarbeidere engasjert til, ikke kun å nå sine individuelle mål, men også teamets, avdelingens og kontorets totale mål - det er et konstant arbeid; men utrolig morsomt!

Hva innebærer det å være en del av Oslo management?

Samarbeid på tvers av avdelingene, ta del i utfordringer og fokus som skal sammenfattes fra både salg og leveranse til et helhetlig perspektiv for Oslo. Fokuset i Oslo Management handler ikke nødvendigvis om hva som er best for mitt eget team i dag, men hva som gagner kontoret både i dag og på lang sikt.

Hvordan ser Academic Work på lederskap?

Det er et stort og dedikert fokus på lederskap hos Academic Work; både for eksisterende ledere og for potensielle nye ledere. Som leder i dag, får jeg tilbudt ulike typer støtte og muligheter for utvikling; det være seg kurs, eller det å reise for å bli inspirert av andre ledere på andre kontor rundt omkring i konsernet. I tillegg, så føler jeg at det finnes rom får å ta egne initiativ for å utvikle sitt eget lederskap; og at man føler at man blir satset på.

Hvilke utfordringer kan man møte på i rollen som Sales Team Manager?

Det vil alltid være noe usikkerhet når det kommer til salg, eksterne faktorer kommer alltid til å kunne spille inn. Det fører til at det kan være perioder med høye fjell og dype daler. Man må ha egenskapen til å se det langsiktige perspektivet og like å jobbe mot mål.

Hvordan vil du beskrive kulturen på Academic Work?

Kulturen finner du i hver eneste person som jobber her. Det er et godt felleskap og en kultur hvor alle heier på hverandre. Her vil du alltid finne det du trenger. Noen dager trenger man et vennlig smil og en klapp på skulderen, andre dager trenger man ekspertise og råd. Uansett har du alltid kolleger som stiller opp, dette gjelder ikke kun på salgsavdelingen, men også på tvers av avdelingene og ledelsen.

Til slutt…Hva er det beste med rollen?

Det beste er å ha muligheten til å utvikle mennesker, samtidig som jeg utvikler meg selv både faglig og personlig. Jeg har jobbet her i over 3 år og blir fortsatt utfordret og pushet utenfor min komforsone, det liker jeg!

Er du vår nye Sales Team Manager?

Vi søker en Sales Team Manager som kan tilføre energi og salgskompetanse. Salgsteamene våre jobber med tjeneste- og løsningssalg mot næringslivet og vi strever mot å bli kundens førstevalg. Vi opplever en rask utvikling i vår portefølje av tjenester og produkter, og vår plan for de neste årene er å åpne flere nye kontorer og triple vår omsetning. I dette arbeidet vil du ha en viktig rolle.

Les mer om stillingen
Del artikkelen