Tryllekunstneren

Det virker som om denne personen i teamet har en magisk evne til å trylle vekk hindringer og trylle frem overraskende løsninger. Tryllekunstneren forvandler hele tiden seg selv og ting til det bedre.
Nå søker vi flere Account Managere både i Oslo og Trondheim! Oppstart fra august 2019.

Søk på stillingen som Account Manager

Hvorfor vil du beskrive deg selv som tryllekunstneren?

En tryllekunstner må hele tiden utvikle seg og sine ferdigheter for å holde seg relevant. Det samme gjelder meg i min Account Manager-rolle. Jeg er konstant ute etter å utvikle meg selv i min rolle.

I tillegg er jeg løsningsorientert. Jeg ønsker alltid å finne de beste løsningene ut fra kundens behov, noe som fører til jeg må være kreativ og tenke utenfor boksen.

Hvilken karakter er du?

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Jeg har tatt en Bachelor i markedsføring og salgsledelse på Markedshøgskolen . Under studiene jobbet jeg med B2B feltsalg, jeg jobbet også som ren møtebooker en periode. Etter studiene jobbet jeg fulltid som salgskonsulent/merchandiser.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

At man genuint tror på det man leverer, man ser bevis på dette i hverdagen, både internt og eksternt. Flere bedrifter ønsker å ansette young professionals, derfor er det ekstra gøy, at vi har den årlige YPAI-undersøkelsen. På den måten kan vi dele vår kunnskap om young professionals med næringslivet. Vi er Home Of The Young Professionals og har fått en tydelig og klar posisjon i markedet.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

Jeg har hatt utrolig mange fine øyeblikk i Academic Work, men en ting som skiller seg ut som en milepæl er, da jeg forrige sommer var på Awardsreise med jobben. Jeg satt i en villa på Amalfikysten med gode kolleger, samtidig som det tikket inn ordre på telefonen. Det er utrolig gøy, når man går fra å være en oppsøkende selger til å være en rådgiver som kundene tar kontakt med når de har et behov. Jeg opplever også at kundene kan ringe uten å ha et ressursbehov, men kun for å få råd. Det tar tid, det viser at man har bygget opp en tillit med kundene. Når man begynner på salgsstudium, er det dette man ser for seg og drømmer om.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

I Academic Work er det fokus på konstant utvikling og forbedring, men også på at man skal ha det moro på veien. Her er man sin egen lykkes smed. Du bestemmer selv det tempo du ønsker å utvikle deg i - og hvis ønsker du utfordringer? Da får du det. Ettersom vi er i vekst er det ofte tilførsel av ny giv, sult og nysgjerrighet i Account Manager-avdelingen. Dette gjør at man hele tiden blir minnet på å være på tå hev. Det er alltid noen som kommer inn og hever standarden, de har gjerne et område de er spesielt gode på. Man rekker aldri å bli for comfy, du vil alltid få et push i ryggen, og det er utrolig bra for både den personlige og profesjonelle utviklingen.

Del artikkelen