Sammen bygger vi tillit og skaper verdier

Gjennom flere tiår har PwC bygget opp lokalt tilpasset kompetanse innen revisjon, rådgivning og skattejuss, godt støttet av innsikt fra 184.000 kolleger i 157 land. Kombinert med nasjonale sentre for effektiv regnskapsføring vil deres lokale forankring innen rådgivning representere noe som er helt unikt i dag. Sammen med PwC Accounting ser vi nå etter deres nye talenter, les mer under bildet.


PwC Accounting ser at selskaper som lykkes har gode rutiner og systemer som gir de et oppdatert regnskap. Dette gjør at lederne kan se de nøkkeltall som er relevant oppdatert enhver tid. Dette danner grunnlaget for fremtidige beslutninger. Hvordan man får dette på plass og lykkes som leder med å ta vellykkede beslutninger er det PwC Accounting jobber med. Som et av Norges og verdens ledende kompetansehus innen økonomisk og juridisk rådgivning jobber man sammen med et meget kompetent team.  

For første gang i PwC Norges historie er det opprettet en salgsavdeling, og du kan nå få muligheten til å ta del i reisen de har foran seg. Som Pre Sales Consultant vil du bli en del av PwC Accountings nye salgsorganisasjon. Du vil proaktivt oppsøke både nye og etablerte kunder og ta ansvar for salgsaktiviteter knyttet til forretningsområdene som PwC Accounting representerer. Du vil bli tatt under vingene til Salgsleder som vil gi deg de beste forutsetningene for å lykkes i din rolle. Du skal gjennom en introduksjon hvor du vil få god og solid opplæring i selskapet og de tjenester de tilbyr. PwC er opptatt av å investere i deg som ansatt og ønsker at du skal utvikle deg i din rolle gjennom blant annet kompetanseheving og coaching. 

I både PwC og Academic Work verdsetter vi ambisjon og tror på dens kraft til å drive kontinuerlig utvikling, hvilket bidrar til gode prestasjoner. Vi tror på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på Young Professionals. De inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikles og til å bygge nye erfaringer. 

Vår kunde Robert forteller:

PwC Accounting har store ambisjoner i Norge og skal i den anledning etablere en salgsavdeling som vil være spydspissen i avdelingen og sørge for at vi kommer i dialog med ledere ute i markedet. 

Vårt varemerke er velkjent og står for stor faglig tyngde, dette kombinert med profesjonelle salgsprosesser tror vi er nøkkelen for å bli Norges ledende innenfor Accounting også. 

Ønsker du å bli med meg på en av de mest spennende satsinger innenfor salg av Outsourcing med et av verdens sterkeste merkenavn i ryggen? Vil du lære deg hvordan store beslutninger blir tatt og jobbe tett opp mot næringslivets ledere hver eneste dag? Om du har et brennende ønske om å jobbe hardt for å nå mål, så vil jeg sørge for at du får den beste plassen å starte din karriere. Jeg tror på utvikling, coaching og belønning for bra gjennomført arbeid. Etter ditt første gjennomførte år i denne jobben vil du ha gjort et kvantesprang videre for å nå dine drømmer og målsettinger. 

Robert Nystad, Salgsleder


Sammen med PwC ser vi nå etter deres nye talenter som ønsker en karriere hos Pwc. Er du interessert i å ta del av denne Norgeshistorien, søk på stillingen her! 


Tips en venn