Rekruttering

Vi hjelper våre kunder å rekruttere studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere - young professionals. Som eksperter på denne målgruppen og med 20 års erfaring innen bemanning og rekruttering kjenner vi oss trygge på at vi kan love våre kunder en treffsikker og smidig rekrutteringsprosess.

REKRuttere VIA OSS

Konkurransen om attraktive profiler er i dagens arbeidsmarked hard, det finnes sjeldent tid til å håndtere rekrutteringsprosessen internt og det kan være en stor utfordring å komme i kontakt med kandidater som søker jobb. Vi kan love deg som kunde at vi vil hjelpe deg med å rekruttere rett person, og du har tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Fordeler

Når du velger å la oss hjelpe deg med din rekruttering får du tilgang til vårt store nettverk av young professionals. I hvilke tilfeller det blir engasjert eksternt rekrutteringshjelp, varierer fra bedrift til bedrift, men noen av de fordelene bedrifter pleier å trekke frem, er at det gir dem mer tid til deres egen kjernevirksomhet og at vi er dyktige på å identifisere talenter, noe som minimerer feilansettelser. I tillegg får bedriften kvalifisert hjelp fra en av våre kompetente Consultant Manager.

Tips en venn