Om vi får en selger, får du en ny IPad!

Vi i Academic Work leter etter Norges beste salgstalenter! Disse talentene vokser dessverre ikke på trær, det vet vi, men vi tror vi kan finne dem i ditt nettverk!

Kjenner du noen...

Som alltid får med seg alle på sine påfunn? Noen som alltid overbeviser deg om at et alternativ er bedre enn et annet? En person med et initiativ og driv som aldri slutter å overraske deg? Da må du ta kontakt med oss. For om du tipser oss om en slik person, og dette blir vår nye Account Manager internt – da gir vi deg en iPad som takk for hjelpen!

Klikk her for å se oversikten over våre ledige stillinger internt!

Hvordan tipser jeg dere?

Vi søker salgsstjerner til våre kontorer i Trondheim og Oslo. Send oss en e-post med vår neste Account Managers kontaktinformasjon (Navn og telefonnummer) til accountmanager@academicwork.no, så ringer vi vedkommende opp og forteller mer om stillingen!

Lyst til å få vite mer om Academic Work?

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe internt i Academic Work? På karriereweben vår kan du treffe noen av våre medarbeidere og lese mer om hvorfor nettopp de trives så godt hos oss!

Den personen som tipser om en kandidat som ansettes som Account Manager internt i Academic Work belønnes med en iPad Air Retina 16GB. 

Din tipsmail må sendes til accountmanager@academicwork.no før en eventuell søknad sendes inn via våre hjemmesider. Du kan ikke tipse om deg selv.

Tips en venn