SOMMERVIKARER

Sommeren nærmer seg og vi kan hjelpe deg med ferieavviklingen. I over 10 år har vi hjulpet de fleste bransjer med sommervikarer eller sommerhjelp. Hvor trenger du/dere avlastning i sommer? Hvor har dere behov? Vi har hjulpet store og små bedrifter med hjelp gjennom sommeren. Sommervikarer kan også være en glimrende rekrutteringskanal til senere faste stillinger, eller kanskje dere har behov for deltidsansatte utover høsten?

The Hunt: Årets rekrutteringsbyrå 2017 

Sommeren 2017 hadde vi 15 sommervikarer fra Academic Work på vår kundeservice. Young professionals har en stor arbeidskapasitet. Mange av studentene har masse energi, er fleksible og veldig strukturerte. Dette i kombinasjon med at de ofte er ledige om sommeren gjør young professionals perfekte kandidater til sommervikarer.

Kundekontakt

Falck Global Assistance

KONTAKT OSS

Vi har hjulpet våre kunder med å finne sommervikarer innen blant annet resepsjon, back-office, supportavdelingen eller IT-teamet, på lageret, kundeservice, økonomiavdelingen, HR avdelingen, markedsavdelingen, traineer, summer-interns for å nevne noe. Uansett hvilken kompetanse og bakgrunn dere er på utkikk etter, tror vi at vi kan finne en løsning sammen med deg. 

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn