Våre roller

Vi har hjulpet over 100 000 Young Professionals med å finne jobber. Dette har vi gjort mulig gjennom et fantastisk sammarbeid mellom våre Account Managere – som hjelper bedrifter med bemanningsbehovene deres, og våre rekrutterere – som finner de best passende kandidatene, samtidig som de fungerer som kandidatenes karrierepartnere. Bak kulissene bidrar også våre støttende funksjoner, blant annet Marked, HR og Økonomi som sammen gjør lagarbeidet vårt enda bedre.

ER DU VÅR NYE ACCOUNT MANAGER?

Alt begynner med våre Account Managere. Som Account Manager hos Academic Work er din rolle å identifisere de behov våre nye og eksisterende kunder måtte ha, og du er ansvarlig for å selge våre rekruttering- og bemanningsløsninger. Dette innebærer at du har en ekstremt viktig oppgave å utføre; du hjelper våre kunder med deres mest verdifulle ressurs - deres ansatte. Ved å gjøre dette bidrar du, sammen med resten av Academic Work, til å hjelpe Young Professionals å finne jobber og bygge karrierer. Dette er noe å være stolt av. Du innehar en jobb som virkelig betyr noe, både på et individuelt nivå, men også i det større bilde.

 

Driv ditt eget selskap

I praksis betyr rollen som Account Manager at du får anledning til å drive ditt eget selskap. Fra prospektering og nysalg, til å opprettholde og uvikle dine kundeforhold og samarbeid. På daglig basis arbeider du tett med våre rekrutterere, som er ansvarlige for å finne de rette kandidatene til våre kunders spesifikke behov. Som Account Manager vil du også ha endeløse muligheter, både innen din rolle, men også innenfor andre roller ved salg, slik som Senior Account Manager, Sales Coach, Sales Process Specialist og Head of Sales. Vi oppfordrer deg til å utvikle deg, og takket være størrelsen på organisasjonen vår finnes det omtrent ubegrensede muligheter for trening, veiledning og støtte på veien.

 

 

  • Trondheim Heltid 1 måneder siden
  • Oslo Heltid 4 måneder siden

JOBBE MED REKRUTTERING?

Ønsker du å tilby en nyutdannet kandidat hans eller hennes første jobb? Vil du være en del av livsendrende øyeblikk, på samme tid som du også hjelper våre kunder med den mest verdifulle eiendelen de har – deres ansatte? Om du arbeider med rekruttering i Academic Work vil nettopp dette være hverdagen din. Her er jobben din å være en karrierepartner for Young Professionals ved å hjelpe dem med å finne nye jobbmuligheter og ved å hjelpe dem å bygge karrierene deres. Du skal finne den rette kandidaten for den rette stillingen, samtidig som du passer på at kundene våre er fullstendig fornøyde med våre tjenester, og at de ønsker å fortsette å vokse sammen med oss.

 

De ulike rollene

Ved siden av det å være rekrutteringsguruer, har våre Consultant Managers en bred rolle. Som Consultant Manager har du fullt arbeidsgiveransvar, og du opparbeider deg svært god kunnskap om arbeidsrett, employer branding og ledelse. I tillegg vil du også arbeide med kandidater som vil bli direkte ansatt av din kunde. Når du jobber med rekruttering hos Academic Work vil du alltid utvikle dine salgsferdigheter, fordi du i hver interaksjon med kandidater og kunder vil arbeide med å selge Academic Work sine tjenester og tilbud til markedet.

 

Ha det gøy mens du når resultater

Som Consultant Manager, Sourcer eller Staffing & Recruitment Assistant, vil du få en hverdag som utvikler deg, utfordrer deg, men viktigst av alt; det vil gi deg mye glede. Alle våre rekrutterere er selvmotiverte. De har et mindset for business, og er i stand til å samarbeide både med vår salgsavdeling, kundene våre og kandidatene våre. Som rekrutterer må du også være strukturert og inneha vilje nok til å oppnå resultater. Blir du med i Academic Work får du være en del av et energisk team, som virkelig trives mens de oppnår resultater!

 

Ingen ledige stillinger innen rekruttering

Akkurat nå er det ingen ledige stillinger innen rekruttering.

FLERE INTERNE STILLINGER

JOBB MED PEOPLE AND PERFORMANCE (HR)

People & Performance spiller en sentral rolle i Academic Work. Dersom du er en del av dette teamet, støtter du selskapet vårt ved å være vår aller, aller viktigste ressurs – våre ambisiøse og talentfulle medarbeidere. I People & Performance er det din jobb å vite hvordan våre medarbeidere har det, hvordan de utvikler seg i sine roller, hvordan de oppfatter jobben sin og hvordan de presterer. Du skaper systemer, prosesser og treningsopplegg – alt for at våre ledere skal få den hjelpen de trenger til å skape engasjement og gode resultater for sine medarbeidere. Alt dette fordi vi vet at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til å nå vår visjon – å bli “every client’s first choice”. Dersom du har lederevner, et strategisk tankesett, er pågående og en god lytter vil du elske atmosfæren hos People & Performance.

 

JOBB MED ØKONOMI

En velfungerende økonomiavdeling er en nødvendighet for alle store organisasjoner. Dette er årsaken til at det å ha en økonomiavdelingen i slik verdensklasse som vi har hos Academic Work virkelig er en drøm i oppfyllelse! I en virksomhet så fartsfylt som den vi opererer i, trenger økonomiavdelingen vår å gi ledelsen rask info og støtte i forbindelse med våre økonomiske resultater. Dette i tillegg til at våre andre økonomirelaterte oppgaver, som fakturering, lønn og juridiske funksjoner alltid må gå på løpende bånd. I tett samarbeid med alle de ulike områdene i organisasjonen vår, er økonomiavdelingen vår et sted hvor både du og dine kollegaer er målorienterte, service-minded og strukturerte. Medarbeiderne våre hos økonomi får trening, veiledning og støtte hele veien, samtidig som de mange ulike rollene i de ulike områdene i Academic Work byr på en rekke forskjellige karrieremuligheter.

 

JOBB MED MARKEDSFØRING

Hva ville Academic Work ha vært uten markedsavdelingen vår? Her kan vi bare spekulere, men det vi vet er at vi i alle fall definitivt ikke ville hatt verken et av de sterkeste merkene på markedet eller evnen til å kommunisere med alle våre ulike målgrupper! Markedsavdelingen vår tar seg av alle branding-relaterte oppgaver, de støtter salgsavdelingen vår i viktige anskaffelser og de sørger for at Academic Work alltid kommuniserer det rette budskapet utad. Med målgruppen Young Professionals er det i tillegg viktig å alltid presse oss selv til å være i forkant når det gjelder markedsføring og kommunikasjon med et sterkt digitalt fokus. Er du resultatdrevet, kreativ og sosialt intelligent vil du elske å jobbe på denne avdelingen.

Ingen ledige stillinger innen HR, Marked og Økonomi

Akkurat nå er det ingen ledige stillinger innen HR, Marked og Økonomi.