Våre tjenester

Personalbehov? Vi i Academic Work vet at hvert personalbehov er unikt – fleksibilitet er et ord som er åpenbart for oss. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger. Vi lytter til ditt personalbehov og vi er sikre på at vi sammen finner den løsningen som passer akkurat din bedrift. Enten det er innleie eller rekruttering, kort eller langsikitg kan vi hjelpe deg å finne din nye kollega. 

Deltidsansatt

Å ansette personell på deltid kan være en god løsning på arbeidstopper eller kortere sykefravær – eller hvis du trenger hjelp kun for noen timer i uken over en lengre periode. Å ansette på deltid er en fantastisk rekrutteringskanal til senere heltidsansatte

Heltidsansatt

Å leie inn heltidsansatte er et godt alternativ for deg som har et mer omfattende bemanningsbehov for en periode og ikke har mulighet til å ansette fast. Det er også en mulighet til å bli bedre kjent med en potensiell fremtidig medarbeider før en fast ansettelse. Når du leier inn personell står vi for ansettelsesforholdet og alt det innebærer. Det er du som har behovet og og det er opp til deg hvor lenge denne perioden skal vare. 

Rekruttering

Rekruttering er en løsning for deg som har et klart behov om å ansette en ny fast medarbeider og som ønsker profesjonell hjelp med rekrutteringsprosessen.  

Vikar 

Trenger du en vikar for å dekke opp et behov ved langtidssykdom eller permisjon, kan vi hjelpe deg å finne den rette vikaren. 

Prosjekt

Ønsker du hjelp til prosjekter over en tidsbegrenset periode hjelper vi deg gjerne med å løse dette. 

Sommer/Ferieavvikling?

Vi har et stor nedslagsfelt på landets universiteter og høyskoler, og har gjennom 20 år hjulpet næringslivet med summer-interns, vikarer, sommerjobber og å opprettholde effektiviteten gjennom ferieavvikling.

Studentene trenger sommerjobber, og næringslivet får en super mulighet til å vise seg frem for fremtidig heltidsansatte.

 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn