Våre tjenester

Personalbehov? Vi i Academic Work vet at hvert personalbehov er unikt – fleksibilitet er et ord som er åpenbart for oss. Derfor tilbyr vi også skreddersydde løsninger. Vi lytter til ditt personalbehov og vi legger stor vekt på å finne det opplegget som passer best for deg og din bedrift.

Deltidsansatt

Hos oss kan du både leie og rekruttere personell. Å ansette personell på deltid kan være en god løsning på arbeidstopper eller kortere sykefravær – eller hvis du trenger hjelp kun for noen timer i uken over en lengre periode.

Heltidsansatt

Å leie inn heltidsansatte er et godt alternativ for deg som har et mer omfattende bemanningsbehov for en periode og ikke har mulighet til å ansette fast. Det er også en mulighet til å bli bedre kjent med en potensiell fremtidig medarbeider før en fast ansettelse. Når du leier personell er konsulenten ansatt i Academic Work. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. Kontakt oss for å høre med om hvordan vi jobber med løsninger for bemanning på heltid 

Rekruttering

Rekruttering er en løsning for deg som trenger å ansette en ny medarbeider og som ønsker profesjonell hjelp med rekrutteringsprosessen. Ved en rekruttering tar vi oss av annonsering, selektering, utvalg, telefonavstemninger og intervjuer – med fokus på ditt ønske og behov. Vi presenterer de beste og mest egnede kandidatene for deg og du vil så velge den kandidaten som føles mest riktig og som du ønsker å ansette. 

Vikar 

Trenger du en vikar, enten det er kortsiktig eller langsiktig kan vi hjelpe deg å finne den rette kandidaten. 

UTVALGTE DELER

Ved spesielle behov eller ønsker, kan vi i Academic Work tilby din bedrift å gjennomføre diverse personlighetstester som EQ-i og WPT under rekrutteringsprosessen – tester som vil bidra til å skape et enda tydeligere bilde av kandidaten enn det man får under et intervju. Vår lange erfaring gjør at vi kan analysere testene og resultatene med skarpe øyne. Hvis du og din bedrift ønsker hjelp med personlighetstester, kan du kontakte oss!

Tips en venn