Våre tjenester

Personalbehov? Vi i Academic Work vet at hvert personalbehov er unikt – fleksibilitet er et ord som er åpenbart for oss. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger. Vi lytter til ditt personalbehov og vi er sikre på at vi sammen finner den løsningen som passer akkurat din bedrift. Enten det er innleie eller rekruttering, kort eller langsikitg kan vi hjelpe deg å finne din nye kollega. 

Deltidsansatt

Å ansette personell på deltid kan være en god løsning på arbeidstopper eller kortere sykefravær – eller hvis du trenger hjelp kun for noen timer i uken over en lengre periode. Å ansette på deltid er en fantastisk rekrutteringskanal til senere heltidsansatte

Heltidsansatt

Å leie inn heltidsansatte er et godt alternativ for deg som har et mer omfattende bemanningsbehov for en periode og ikke har mulighet til å ansette fast. Det er også en mulighet til å bli bedre kjent med en potensiell fremtidig medarbeider før en fast ansettelse. Når du leier inn personell står vi for ansettelsesforholdet og alt det innebærer. Det er du som har behovet og og det er opp til deg hvor lenge denne perioden skal vare. 

Rekruttering

Rekruttering er en løsning for deg som har et klart behov om å ansette en ny fast medarbeider og som ønsker profesjonell hjelp med rekrutteringsprosessen.  

Vikar 

Trenger du en vikar for å dekke opp et behov ved langtidssykdom eller permisjon, kan vi hjelpe deg å finne den rette vikaren. 

Prosjekt

Ønsker du hjelp til prosjekter over en tidsbegrenset periode hjelper vi deg gjerne med å løse dette. 

 

Vil du bli kontaktet?

Tips en venn