VI FRIGJØR DIN TID

Vi ønsker å frigjøre din tid så du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Visste du at en rekrutteringsprosess kan ta opptil 80 timer*? Dette er tid vi gjerne frigjør for deg. Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse rundt det å forene rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid.

Bli kontaktet

Academic Work gir en bra oppfølging og har en god forståelse for kundens behov

Wendy Sæthre,

Optimera

Hittil har vi gitt 120 000 young professionals en karrieremulighet, at vi i 2017 vokste raskere enn markedet er et tydelig tegn på at young professionals er en ettertraktet målgruppe blant store og små bedrifter.

Uavhengig av om ditt behov er permanent eller kortvarig, forutsigbart eller uforutsigbart, kan vi finne en løsning som hjelper din bedrift. Vi har funnet deltidskonsulenter som har fått de arbeidshektiske periodene til å bli balanserte gjennom underlettende arbeid, heltidskonsulenter som har løst krisen med det uforventede fraværet på avdelingen og nye medarbeidere som har gitt bedriften et realt spark mot den digitale alderen. 


Vi har rekrutteringseksperter innen alle forretningsområder og er alltid åpne for å sparre med deg om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt behov. Fyll inn din kontaktinformasjon under eller ring oss for en uforpliktende prat på tlf: 21 30 53 01

Kontakt oss  

Kilde: www.tu.no*

Tips en venn