VI FRIGJØR DIN TID

Gjennom 20 års erfaring har vi bygget en enorm kunnskap og kompetanse rundt det å forene rett person med rett arbeidsplass – igjen og igjen, og det til riktig tid. Tenker du eller noen i din bedrift å ansette eller leie inn personer i år? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontakt oss

Academic Work har flinke og behagelige folk å jobbe med. De har en strukturert og effektiv prosess med gode verktøy. Kvalifiserte ressurser var veldig relevante for oss.

Kundekontakt

Infocom Group AS

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 120 000 young professionals en karrieremulighet.

The Hunt: Årets Rekrutteringsbyrå 2017 

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid.

 

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn