Vi inspireres av

Hver eneste dag har vi mange konsulenter i oppdrag hos våre kunder. De gjør en helt fantastisk jobb og med sin energi, lojalitet og kunnskap som Young Professionals bidrar de til fremgang der de er. Det er særlig noen av konsulentene våre som utmerker seg - konsulenter som viser ambisjoner for å vokse og lykkes i det de driver med. Vi i Academic Work inspireres av disse konsulentene og vi ønsker å dele deres historier med deg.

«Vi har fokus på fellesskapet og jobber sammen mot et felles mål.»

Det forteller vår konsulent Martin Sætre, 23, som jobber deltid på holdback-avdelingen til Talkmore. Ved siden av deltidsjobben studerer Martin innovasjon og forretningsutvikling i Oslo. Han er med i flere ulike verv på skolen, driver egen bedrift og lager arrangementer for Kreftforeningen. Det sistnevnte er en hjertesak for Martin. Videre er han en utadvendt, positiv og ambisiøs person.

Martin jobber i dag hos Talkmore, et selskap som tilbyr mobilabonnement til privatmarkedet. Talkmore har som mål å være en prispresser blant aktørene på markedet og samtidig gjøre det enkelt for kunden å betjene abonnementet – fra faktura, nettside og applikasjon. Talkmore har også fornyet alle sine digitale plattformer, noe Martin har fått inntrykk av at kundene setter stor pris på. Martin jobber på holdback-avdelingen til Talkmore, noe som innebærer at han jobber med å få kunder som tidligere har hatt et abonnement hos Talkmore til å vende tilbake. Han kartlegger og finner årsaker til at enkelte kunder ønsker å forlate Talkmore, og har da naturlig nok en tett dialog med ledelsen for å se på hvilke tiltak Talkmore kan gjøre for å bevare disse kundene.

Videre jobber Martin også med salg.
«Jeg kan stolt si at avdelingen vår viser til de beste resultatene i bransjen». Og nøkkelen til dette mener Martin ligger i det gode samholdet teamet har. «Vi har fokus på fellesskapet og jobber sammen mot et felles mål. Dette står i kontrast til enkelte konkurrenter som opererer med individuell konkurranse». Han skryter videre av ledelsen for tilrettelegging av det gode miljøet, og forteller at ingen av de ansatte på avdelingen har levert sykemelding eller vært hjemme fra jobb siden oppstarten for to år siden – noe som virkelig viser at de ansatte trives.

Martin sin Consultant Manager i Academic Work, Julie Sannerud skryter stort av Martin.
«Vi er stolte av å ha Martin som en ambassadør for Academic Work hos Talkmore. Han har fra dag én vist seg å være en konsulent som går helhjertet inn i de oppgavene han får tildelt på jobb. Martin har vist en meget god progresjon med tanke på resultater og eierskap til salgene. Jeg imponeres av hans ønske om feedback og tydelige målsetning.»

Prosessen med Academic Work er Martin veldig fornøyd med.
«Julie har gitt meg tett oppfølging fra første dag, og ved eventuelle problemstillinger har hun gitt meg den oppfølgingen som trengs». Han har ingen tidligere erfaring med bemanningsbyrå, men Martin er positivt overrasket over hvordan det fungerer.

For å kunne inspirere andre Young Professionals forteller Martin: 
«Mine erfaringer har lært meg at både motgang og medgang kommer. Du bestemmer selv hvordan du ønsker å håndtere det. Motgang kan i mange tilfeller være en mulighet. Jeg har et slagord som har motivert meg de siste 6 årene og hjulpet meg gjennom tøffe tider. ‘A positive mind, leads to positive results’».

Vi i Academic Work er stolte av å ha Martin som vår konsulent og ser på han som en stor inspirasjon. Vi inspireres av hans målfokus, genuine engasjement og lærevillighet.

Tips en venn