Young Professionals

Young professionals er studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Dette er vår nisje, vårt ekspertområdet og en målgruppe vi tror sterkt på. Young professionals utgjør en viktig investering i fremtiden. Det er de som innehar den ferskeste kunnskapen og i kombinasjon med deres driv, ambisjon og nysgjerrighet er de en stor ressurs for mange bedrifter.

AMBISJON

Academic Work verdsetter ambisjon og dens kraft til å drive kontinuerlig utvikling, hvilket bidrar til gode prestasjoner. Vi tror på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på young professionals. De inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikles og til å bygge nye erfaringer. Mange young professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin» - noe både vi og våre kunder verdsetter.

EKSTRA SYNLIGHET BLANT YOUNG PROFESSIONALS

Vi vet at young professionals er en attraktiv og svært ettertraktet målgruppe. Det er fremtidens arbeidskraft – og konkurransen om deres kompetanse og lojalitet er hard. Derfor vet vi at det er spesielt viktig å synes som arbeidsgiver for denne målgruppen. Vi treffer young professional der de er, gjennom hele året både gjennom fysisk tilværelse på campus og digital markedsføring. 

Kontakt oss

Ved å fylle ut dette skjemaet og oppgi dine persondata samtykker du i å la oss håndtere dine personopplysninger. Du samtykker også i å tillate oss å kommunisere med deg via målrettede e-poster og invitasjoner. For mer informasjon vedrørende vår behandling av data, vennligst se vår personvernerklæring.

Tips en venn