Young Professionals

Vi i Academic Work jobber med Young Professionals. Det vil si at du enten kan leie inn studenter som studerer på høgskole og universitet eller nyutdannede med noen års arbeidserfaring. Alle våre kandidater er i en målgruppe som vi vet har mye energi og store ambisjoner om å utvikle seg. Vi har vært eksperter på denne målgruppen i over femten år, og kan trygt si at det er få andre bemannings- og rekrutteringsbyråer som kjenner vår målgruppe så godt som vi gjør. 

ENGASJERTE KONSULENTER

Academic Work verdsetter ambisjon og dens kraft til å drive kontinuerlig utvikling, hvilket bidrar til gode prestasjoner. Vi tror på ambisjoner og nettopp derfor tror vi på Young Professionals. De inspireres av viljen til å lære noe nytt, utvikles og til å bygge nye erfaringer. Mange Young Professionals ønsker mer enn å «bare gjøre jobben sin» - noe både vi og våre kunder verdsetter.

EKSTRA SYNLIGHET BLANT YOUNG PROFESSIONALS

Vi vet at Young Professionals er en attraktiv og svært ettertraktet målgruppe. Det er fremtidens arbeidskraft – og konkurransen om deres kompetanse og lojalitet er hard. Derfor vet vi at det er spesielt viktig å synes som arbeidsgiver for denne målgruppen. Vi treffer Young Professional der de er, gjennom fysisk tilstedeværelse og sosiale medier.

Tips en venn