YP ATTRACTION INDEX

Vi vil hjelpe Norges arbeidsgivere å forstå og skape enda bedre relasjoner med Young Professionals, studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Våren 2016 gjennomførte vi sammen med TNS Gallup en undersøkelse for å forstå hva som kjennetegner en attraktiv arbeidsgiver og hva som er viktig når Young Professionals velger arbeidsgiver. 

Forstå Young Professionals bedre

YP attraction index er en moderne måte å måle hvordan Young Proffesionals vurderer arbeidsgivere, laget av over 35 000 studier om varemerkeimage, og utformet på målgruppens vilkår. I forskjell fra lignende studier har målgruppen selv nominert samtlige svaralternativ som bygger vårt studie og våre resultater.

Vårt mål er at YP Attraction Index skal være det selvklarte valget for arbeidsgivere som vil forstå hvordan de kan bli bedre på å attrahere, rekruttere og beholde studenter og nytutdannede i begynnelsen av karrieren. Derfor er vår innsikt tilgjengelig og kostnadsfritt for alle.

Kan vi hjelpe deg?

Med bakgrunn i undersøkelsen og vår opparbeidede erfaring med studenter og nyutdannede har vi bred kompetanse innen bemanning og rekruttering. Vi hjelper deg veldig gjerne med finne din neste medarbeider. Kontakt oss her, så kan vi ta en uforpliktet prat. 

Tips en venn