VELKOMMEN TIL YPAI 2018
OSLO

Årets viktigste frokostseminar

Å attrahere, engasjere og utvikle mennesker som kan skape og utvikle relasjoner er en av de største konkurransefaktorene en bedrift kan ha. I tillegg er det en av de beste måtene å oppnå ønsket kvalitet, effektivitet og lønnsomhet for bedrifter.

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS, en moderne undersøkelse som måler arbeidsgivers omdømme hos målgruppen young professionals; YP Attraction Index. Hensikten er å forstå hva som attraherer og motiverer unge talenter i valg av arbeidsgivere, samt å finne ut hvilke arbeidsgivere de ønsker å jobbe for. 

I år gjentar vi fjorårets suksess og inviterer deg på årets viktigste frokostseminar. Under presentasjonen ledet av Svante Randlert, deler vi resultatet fra årets undersøkelse og går dypere inn på hva som motiverer young professionals i arbeidslivet. Hvilke 50 bedrifter anses som mest attraktive? Hva er det som gjør at unge arbeidstakere velger en bedrift framfor en annen? Hvordan kan du som leder påvirke dette? 

Inviter med deg kolleger og start fredagen med et spennende foredrag. Vi serverer frokost og eventet er kostnadsfritt. Hjertelig velkommen! 

Når: 28. september 
Tid: 08:00-09:30
Sted: Colosseum Kino
Taler: Svante Randlert 


Svante Randlert 
- Med et gjennomsnitt på over 120 forelesninger i året, er Svante Randlert en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere. Han er forfatteren til bestselgeren "Drömarbetsgivaren" (2017) og en høyt ansett konsulent innen rekruttering, HR, kompetanseutvikling, employer og employee branding. 

 

 

Vil du vite mer? Les mer om Young Professional Attraction Index og fjorårets resultater her.

Tips en venn