VELKOMMEN TIL YPAI 2018
 TRONDHEIM

ÅRETS VIKTIGSTE FROKOSTSEMINAR 

MELD DEG PÅ 

 

Å attrahere, engasjere og utvikle mennesker som kan skape og utvikle relasjoner er en av de største konkurransefaktorene en bedrift kan ha. I tillegg er det en av de beste måtene å oppnå ønsket kvalitet, effektivitet og lønnsomhet for bedrifter.

Hvert år gjennomfører vi i samarbeid med Kantar TNS, en moderne undersøkelse som måler arbeidsgivers omdømme hos målgruppen young professionals; YP Attraction Index. Hensikten er å forstå hva som attraherer og motiverer unge talenter i valg av arbeidsgivere, samt å finne ut hvilke arbeidsgivere de ønsker å jobbe for. 

I år gjentar vi fjorårets suksess, bare enda større. Årets viktigste frokost seminar finner sted på Nova Kinosenter, og du er invitert!
Under presentasjonen ledet av Mads Wildhagen, deler vi resultatet fra årets undersøkelse og går dypere inn på hva som motiverer young professionals i arbeidslivet.
Hvilke 50 bedrifter anses som mest attraktive? Hva er det som gjør at unge arbeidstakere velger en bedrift foran en annen? Og hvilke egenskaper skal til for at talentene skal velge deg som arbeidsgiver?

Inviter med deg kolleger og start fredagen med et spennende foredrag. Vi serverer frokost og eventet er kostnadsfritt. Hjertelig velkommen! 

Når: 19.Oktober
Tid: 08:00-09.30
Sted: Nova Kinosenter
Taler: Mads Wildhagen

Mads Wildhagen- har rollen som Head of Marketing i Academic Work og har 10 års erfaring fra bemanning- og rekrutteringsbransjen. Mads har de siste to årene holdt over 60 YPAI presentasjoner hos våre kunder og ledet fjorårets frokostseminar i Trondheim. Gjennom de siste årene har han internt og ekstern jobbet med å utvikle forståelsen rundt viktigheten av begrepene Candidate Attraction og Candidate Experience.   

                       

 

Vil du vite mer? Les mer om Young Professional Attraction Index og fjorårets resultater her.

 

 

Tips en venn